ΑρχικήinetCall of Duty Warzone: Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα σεζόν!

Call of Duty Warzone: Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα σεζόν!

Το “Call of Duty: Warzone Season 4” επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του για τις 3 Ιουνίου, δημοσιεύοντας ένα trailer μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter! To εκπληκτικό αυτής της σεζόν είναι ότι θα συμμετέχει και ο πολυαγαπημένος «Captain Price».

Call of Duty
Call of Duty Warzone: Η επίσημη ανακοίνωση για τη νέα σεζόν!

Το COD είναι ένα video game franchise που κυκλοφόρησε από την Activision, το 2003, και αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών gamers.

Σε αντίθεση με τα trailers των προηγουμένων Warzone, το συγκεκριμένο εστιάζει περισσότερο στην ιστορία, παρά στην παρουσίαση του νέου περιεχομένου. Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τα χαρακτηριστικά της season 4, μόνο από το trailer.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Captain Price να ηγείται μιας ομάδας για τη μάχη. Άρα το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χαρακτήρα του και στη νέα σεζόν του Call of Duty. Επίσης, υπάρχει μεγάλη εστίαση στα χημικά όπλα και τον πυρηνικό πόλεμο του Verdansk, ο οποίος είναι και ο λόγος που ο Price εμφανίζεται με την ομάδα του.

Περιμένουμε, βέβαια, ότι θα υπάρξουν περισσότερα trailer για το Warzone season 4, που θα αποκαλύπτουν τα νέα όπλα, τους χάρτες και αρκετό από το υπόλοιπο περιεχόμενο.

Επίσης, στις 20 Μαΐου οι παίκτες έλαβαν ειδοποίηση στην εφαρμογή του παιχνιδιού, αναφορικά με μία προγραμματισμένη συζήτηση μεταξύ κάποιων διάσημων «κακών χαρακτήρων» του COD.

Μέχρι στιγμής, εξελίσσεται η 3η σεζόν του COD Warzone και απομένει μόνο μία εβδομάδα μέχρι το τέλος της. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία υπέροχη σεζόν, που έφερε τον “Alex”. Τώρα είναι η σειρά του Captain Price να αναλάβει τη μάχη του Warzone.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS