ΑρχικήTop Picks80% έκπτωση σε Windows 10 (€13) και Office (€16)

80% έκπτωση σε Windows 10 (€13) και Office (€16)

Θέλετε 80% έκπτωση σε Windows 10 (€13 ) και Office (€16 ); Λόγω του κορονοϊού, εξακολουθούμε να περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι. Μερικοί άνθρωποι αναγκάζονται να κάνουν “ξαφνικές διακοπές” ενώ άλλοι εργάζονται εξ αποστάσεως. Σε κάθε περίπτωση, όλοι μας περνάμε την ίδια κατάσταση. Ξοδεύουμε πολύ περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο από το συνηθισμένο. Φυσικά, μερικές φορές θα υπάρξουν προβλήματα όπως δυσλειτουργία του internet, κλειδιά αγοράς για παιχνίδια, προγράμματα κ.λπ.

80% έκπτωση σε Windows 10 (€13) και Office (€16)
80% έκπτωση σε Windows 10 (€13) και Office (€16)

Το CDKeysales.com ειδικεύεται στην παροχή διαφόρων ψηφιακών κωδικών για τα πιο πρόσφατα και δημοφιλή προϊόντα. Οι τιμές του CDKeysales είναι ασυναγώνιστες, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση μέσω ενός μοναδικού αυτοματοποιημένου συστήματος, μπορεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα CDKeysales διαθέτει δέκα χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ, την εξυπηρέτηση πελατών, την εμπιστοσύνη και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, το οποίο αποτελεί το θεμέλιο της επιβίωσης της επιχείρησης. Το εύρος του CDKeysales ποικίλλει από steam keys και cards εώς PlayStation Network digital codes που χρησιμοποιούνται για παιχνίδια / plug-in υπολογιστών και software keys.

Φυσικά, αυτή η υπηρεσία προωθείται τακτικά και μερικές φορές μπορείτε να βρείτε προϊόντα σε πολύ μειωμένες τιμές. Χρησιμοποιήστε το κωδικό έκπτωσης SEC18 και απολαύστε μειωμένες τιμές!

Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα Windows 10 σε πολύ ευνοϊκή τιμή.

Windοws 10 Pro OEM – €13

Windows 10 Home Scan €14

Windοws 10 Pro (2 PC) €19

Windows 10 Enterprise Edition LTSC– €12.7

Για όσους αναγκάζονται να εργαστούν από το σπίτι, θα πρέπει να δώσουν την δέουσα προσοχή στο προτεινόμενο πακέτο λογισμικού του Microsoft Office. Τα Office 2019 και Office 2016 έρχονται σε λογικές τιμές. Για όσους μόλις αγόρασαν έναν προσωπικό υπολογιστή, το πακέτο Windows 10 και Office 2016 είναι μια προσφορά που σας συμφέρει.

Microsoft 365 Account 1 Device 1 Year – €16

Microsoft 365 Account 5 Devices 1 Year -€24

Office 2019 Home And Student – €28

Οffice 2016 Professional Plus – €41

Office 2019 Professional Plus – €30

Οι επισκέπτες του SecNews μπορούν να απολαύσουν επιπλέον εκπτώσεις. Εάν εισαγάγετε έναν ειδικό κωδικό προσφοράς PING κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, θα λάβετε επιπλέον 18% έκπτωση σε όλες τις αγορές (SEC18).

Windows 10 + Office

Windοws 10 Pro+ Office 2016 Pro – €52

Windows 10 Pro+ Οffice 2019 Pro – €36

Στο CDKeysales.com μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα σε μειωμένες τιμές. Σας συνιστούμε να παρακολουθείτε τακτικά το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις τρέχουσες και μελλοντικές εκπτώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από το λογισμικό, το κατάστημα πωλεί παιχνίδια όπως AAA projects, Steam gift cards, PlayStation Store, iTunes, Google Play κ.α.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της CDKeysales.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS