ΑρχικήsecurityΗ Adobe κυκλοφορεί κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας!

Η Adobe κυκλοφορεί κρίσιμη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας!

Η Adobe κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το Adobe Character Animator που επιδιορθώνει μια κρίσιμη ευπάθεια εκτέλεσης απομακρυσμένου κώδικα.

Κυκλοφόρησαν επίσης ενημερώσεις ασφαλείας για ευπάθειες αποκάλυψης πληροφοριών στα Adοbe Premiere Pro, Adοbe Audition και Adοbe Premiere Rush.

Adobe

Η Adοbe κυκλοφορεί συνήθως τις ενημερώσεις ασφαλείας της τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα, γνωστή ως Patch Tuesday.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Adοbe κυκλοφορεί ενημερώσεις σε άλλες ημέρες, εάν εντοπιστεί μια ευπάθεια που έχει χαρακτηριστεί ως κρίσιμη.

Χθες, η Adοbe κυκλοφόρησε τέσσερις ενημερώσεις ασφαλείας, με μία από αυτές να επιλύει μια ευπάθεια εκτέλεσης κρίσιμου απομακρυσμένου κώδικα.Όλες αυτές οι ευπάθειες ανακαλύφθηκαν από τον Mat Powell της Trend Micro Zero Day Initiative.

“Από όσα γνωρίζουμε, δεν ήταν γνωστές στο κοινό ή δέχτηκαν ενεργή επίθεση κατά την κυκλοφορία των ενημερωμένων εκδόσεων”, δήλωσε ο Dustin Childs, διευθυντής στο Trend Micro’s ZDI, στο BleepingComputer.

Ενώ οι κίνδυνοι να επηρεαστούν είναι χαμηλοί, οι χρήστες θα πρέπει να συνεχίσουν να αναβαθμίζουν στην πιο πρόσφατη έκδοση το συντομότερο δυνατό, καθώς οι εισβολείς μπορούν να εξετάσουν τα αλλαγμένα αρχεία για να προσδιορίσουν τι διορθώθηκε.

Παρακάτω παρατίθενται τα ενημερωτικά δελτία ασφαλείας της Adοbe.

APSB20-25 Securityupdate διαθέσιμη για το Adobe Character Animator

Η Adobe κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το Character Animator που επιδιορθώνει μια ευπάθεια buffer overflow που βασίζεται σε στοίβα που μπορεί να οδηγήσει σε απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα.

Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν το Character Animator 2020 3.3 για να επιλύσουν αυτές τις ευπάθειες.

APSB20-27 Securityupdate διαθέσιμη για το Adobe Premiere Pro

Η Adobe κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το Adοbe Premiere Pro που επιλύει μια ευπάθεια ανάγνωσης εκτός ορίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκάλυψη πληροφοριών.

Αυτή η ευπάθεια ταξινομείται ως «Important»

Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν το Adobe Premiere Pro 14.2 για να επιλύσουν αυτές τις ευπάθειες.

APSB20-28 Securityupdate διαθέσιμη για Adobe Audition

Η Adobe κυκλοφόρησε μια ενημέρωση ασφαλείας για το Adobe Audition που επιδιορθώνει μια σημαντική ευπάθεια ανάγνωσης εκτός ορίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκάλυψη πληροφοριών.

Αυτή η ευπάθεια ταξινομείται ως «Important»

Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν το Adοbe Audition 13.0.6 για να επιλύσουν αυτές τις ευπάθειες.

APSB20-29 Securityupdate διαθέσιμη για το Adobe Premiere Rush

Η Adobe κυκλοφόρησε μια ενημέρωση ασφαλείας για το Adοbe Premiere Rush που επιλύει μια ευπάθεια ανάγνωσης εκτός ορίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκάλυψη πληροφοριών.

Από αυτές τις ευπάθειες, οι δώδεκα αναφέρονται ως «Critical» καθώς επιτρέπουν την εκτέλεση κώδικα ή την παράκαμψη των χαρακτηριστικών ασφαλείας. Τα υπόλοιπα είναι ευπάθειες denial of service ή αποκάλυψης πληροφοριών και ταξινομούνται ως «Important».

Αυτή η ευπάθεια ταξινομείται ως «Important»

Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν το Adοbe Premiere Rush 1.5.12 για να επιλύσουν αυτές τις ευπάθειες.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS