ΑρχικήinetApple: Σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων με θερμομέτρηση και μέτρα ασφαλείας

Apple: Σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων με θερμομέτρηση και μέτρα ασφαλείας

Apple

Στα μέσα Μαρτίου, η Apple αποφάσισε να κλείσει όλα τα καταστήματά της εκτός Κίνας “μέχρι νεωτέρας”. Ήταν μια απαραίτητη κίνηση λόγω της συνεχούς εξάπλωσης του COVID-19. Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε σήμερα με τον τίτλο,Για τους πελάτες μας“, η Deirdre O’Brien, βασικό στέλεχος της Apple, έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας για το σταδιακό άνοιγμα των καταστημάτων της.

Περίπου 100 καταστήματα έχουν ήδη αρχίσει να προσφέρουν ξανά τις υπηρεσίες τους, σύμφωνα με την O’Brien. Ωστόσο, τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα είναι πλέον διαφορετικά, λόγω κορωνοϊού. Οι χώροι δεν θα είναι γεμάτοι με κόσμο. Οι υπάλληλοι και οι πελάτες θα έχουν περισσότερο «δικό τους χώρο» και η εξυπηρέτηση στο Genius Bar και σε ολόκληρο το κατάστημα θα είναι πιο εξατομικευμένη.

Ένας εκπρόσωπος της Apple προσθέτει: “Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε το σταδιακό και προσεκτικό άνοιγμα καταστημάτων των ΗΠΑ, με την προσθήκη περισσότερων από 25 καταστημάτων σε επτά πολιτείες. Παρόλο που γνωρίζουμε ότι πολλοί πελάτες περιμένουν το άνοιγμα των τοπικών καταστημάτων, η δέσμευσή μας είναι να ανοίξουμε ξανά τα καταστήματά μας όταν είμαστε σίγουροι ότι το περιβάλλον είναι ασφαλές. Μας λείπουν οι πελάτες μας και ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά σύντομα”.

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι μάσκες προσώπου θα είναι απαραίτητες τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους πελάτες. Επιπλέον, στην είσοδο των καταστημάτων θα γίνεται μέτρηση της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση υγείας. Η Apple έχει, επίσης, προχωρήσει σε καθαρισμό όλων των επιφανειών των καταστημάτων και των προϊόντων.

 άνοιγμα καταστημάτων

Αυτό το τελευταίο σημείο είναι σημαντικό, καθώς τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πελάτες ακουμπούν συνέχεια προϊόντα και οθόνες.

Όσον αφορά στις διαφορετικές τοποθεσίες, η Apple λέει ότι παρακολουθεί τις τοπικές / εθνικές οδηγίες σχετικά με την υγεία και με το πότε επιτρέπεται να ανοίξουν τα καταστήματα. Ωστόσο, υπάρχει έντονη ανησυχία για αύξηση των κρουσμάτων σε πολλές περιοχές. Σε τέτοια περίπτωση, η O’Brien λέει ότι η εταιρεία θα κλείσει ξανά τα καταστήματα, εάν είναι απαραίτητο. “Οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν είναι βιαστικές”, γράφει, ενώ τονίζει ότι το άνοιγμα των καταστημάτων δεν είναι κάτι μόνιμο. Αν το απαιτούν οι συνθήκες, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS