ΑρχικήinetGoogle Stadia: Παίξτε το PUBG χωρίς να κάνετε download

Google Stadia: Παίξτε το PUBG χωρίς να κάνετε download

Google Stadia: Παίξτε το PUBG με τιμές από $29.99

Υπήρχαν πολλές ανησυχίες σχετικά με τον αριθμό των παιχνιδιών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο Google Stadia. Αρκετοί από τους χρήστες νόμιζαν πως η συνδρομή στην πλατφόρμα δεν αξίζει, λόγο της έλλειψης παιχνιδιών. Πρόσφατα, όμως, σε ένα Stadia live Stream, η Google ανακοίνωσε ότι το πιο γνωστό battle royale game PUBG, είναι πλέον διαθέσιμο στο Google Stadia.

Οι παίκτες τώρα μπορούν να παίζουν το PUBG στην gaming πλατφόρμα της Google, με τιμές από $29.99 ή $39.99 εάν επιθυμούν να έχουν season pass. Επίσης, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, το Google Stadia Pro είναι δωρεάν στα 14 υποστηριζόμενα κράτη. Με άλλα λόγια, το PUBG , όπως και το season pass του, είναι διαθέσιμα δωρεάν για τους χρήστες του Stadia. Επιπλέον, οι παίκτες θα πάρουν και το Exclusive Stadia skin.

Εκτός από το PUBG, υπάρχουν και μερικά ακόμα νέα παιχνίδια στην πλατφόρμα, όπως το Square Enix’s Octapath Traveler, με τιμή $59.99.

Άλλο σημαντικό νέο το οποίο ανάφερε η Google στο live stream, είναι η αρχή των “First On Stadia”. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι, τα “First on Stadia” είναι τα παιχνίδια τα οποία θα κυκλοφορούν πρώτα στο Stadia, πριν οπουδήποτε αλλού. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια είναι πλέον διαθέσιμα με τιμές από $20.

Κατά τη διάρκεια του live stream, η Google ανακοίνωσε, επίσης, ότι συνεργάζεται με την EA, με σκοπό να προσθέσει στο Stadia τα παιχνίδια: Star Wars: The Fallen Order, Madden NFL και το FIFA. Ωστόσο, αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα της EA, για αυτό και οι χρήστες περιμένουν και άλλους τίτλους της εταιρίας να εμφανιστούν στο Stadia. Επίσης, η Google έχει σκοπό να προσθέσει και παιχνίδια της Square Enix, αρχίζοντας με το Lara Croft και το Temple of Osiris.

Στο τέλος του live stream, η Google ανακοίνωσε 2 από τα πρώτα “First on Stadia” exclusives. Το πρώτο είναι το Crayta, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να παίζουν παιχνίδια μέσα στο παιχνίδι. Ο δεύτερος τίτλος είναι το Ember, παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες είναι πυροσβέστες. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι διαθέσιμα ως early access από τις 21 Μαΐου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS