ΑρχικήUpdatesΟ browser Vivaldi διαθέτει πλέον ενσωματωμένο tracker blocker

Ο browser Vivaldi διαθέτει πλέον ενσωματωμένο tracker blocker

Vivaldi

Η νέα έκδοση 3.0 του browser Vivaldi κυκλοφόρησε πρόσφατα, με ενσωματωμένο ένα tracker blocker που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την DuckDuckGo.

Όπως και το πρόσθετο Privacy Essentials της DuckDuckGo, o Vivaldi χρησιμοποιεί την ίδια λίστα αποκλεισμού, η οποία βασίζεται σε δεδομένα από το Tracker Radar, το οποίο πραγματοποιεί ελέγχους στο διαδίκτυο προκειμένου να εντοπίσει τα trackers που θα χρειαστεί να αποκλείσει.

Επιπρόσθετα, η έκδοση 3.0 του Viνaldi έρχεται με ενσωματωμένο ένα ad-blocker, το οποίο θα είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή. Το πρόγραμμα περιήγησης επέτρεπε ήδη τον αποκλεισμό διαφημίσεων με παραπλανητικό ή κακόβουλο περιεχόμενο, εάν ο χρήστης επέλεγε την κατάλληλη ρύθμιση στο Vivaldi.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις τόσο για το tracker blocker όσο και για το ad-blocker, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της ασπίδας στη γραμμή διευθύνσεων.

Επιπλέον, η Viνaldi λανσάρει επίσημα και την πρώτη έκδοση της εφαρμογής της για Android, η οποία είναι διαθέσιμη σε beta από τον Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή Android προσφέρει πολλές δυνατότητες του Vivaldi, συμπεριλαμβανομένου του Speed Dials, που είναι προσαρμοσμένα πλέγματα σελιδοδεικτών και σημειώσεων που αποθηκεύονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Η εφαρμογή για Android θα περιλαμβάνει επίσης το tracker blocker που ανακοίνωσε η Vivaldi.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η έκδοση της εφαρμογής για Android θα λειτουργεί σε τηλέφωνα που τρέχουν από Android Lollipop ή πιο πρόσφατο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις άλλες λειτουργίες απορρήτου του Vivaldi, όπως πώς να αποκλείσετε τα cookies ή πώς να αποκλείσετε επιβλαβείς διαφημίσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό τον σύνδεσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS