Αρχικήsecurity405 ευπάθειες ασφαλείας επιδιορθώνονται από την Oracle

405 ευπάθειες ασφαλείας επιδιορθώνονται από την Oracle

Oracle

Μία νέα ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας κυκλοφόρησε από την Oracle, προκειμένου να επιδιορθώσει μία κρίσιμη ευπάθεια εκτέλεσης απομακρυσμένου κώδικα, η οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί από έναν κακόβουλο παράγοντα για να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημα.

Η ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει 405 νέες ευπάθειες ασφαλείας.

Η Oracle έχει κυκλοφορήσει μία λίστα με τα προϊόντα που επηρεάζονται και συνιστά στους χρήστες να εγκαταστήσουν άμεσα τη νέα ενημερωμένη έκδοση.

Ακολουθεί η λίστα των επηρεαζόμενων προϊόντων

9 νέες ευπάθειες ασφαλείας επιδιορθώθηκαν στον Οracle Database Server. Από αυτές, 2 ευπάθειες μπορούσαν να αξιοποιηθούν από έναν απομακρυσμένο εισβολέα χωρίς έλεγχο ταυτότητας.

Η ενημερωμένη έκδοση επιδιορθώνει επίσης μία κρίσιμη ευπάθεια στο Oracle Global Lifecycle Management, την οποία οι επιτιθέμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν χρησιμοποιώντας μόνο τα διαπιστευτήρια χρήστη.

1 ευπάθεια στο Oracle Secure Backup, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί απομακρυσμένα από τους εισβολείς χωρίς έλεγχο ταυτότητας.

Τα Οracle Communications Applications έχουν επίσης λάβει ένα μεγάλο αριθμό επιδιορθώσεων, συνολικά 39, 35 από τις οποίες μπορούσαν να αξιοποιηθούν εξ αποστάσεως χωρίς έλεγχο ταυτότητας.

Η Oracle Construction and Engineering λαμβάνει ενημερώσεις για 12 ευπάθειες ασφαλείας, 9 από τις οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν εξ αποστάσεως χωρίς έλεγχο ταυτότητας.

Μεταξύ άλλων, το Oracle E-Business Suite λαμβάνει μεγάλο αριθμό ενημερώσεων κώδικα, συνολικά 74, με 71 από αυτά να μπορούν να αξιοποιηθούν απομακρυσμένα.

Οι Εφαρμογές Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Oracle λαμβάνουν 34 νέες ενημερώσεις ασφαλείας και το Οracle Fusion Middleware λαμβάνει 56 νέες ενημερώσεις. Η ενημέρωση καλύπτει 45 νέες ευπάθειες ασφαλείας που αφορούν το Οracle MySQL και 19 για τον virtualization server της Οracle.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS