ΑρχικήReviewsNVidia DLSS 2.0: Νέα εποχή στα γραφικά των παιχνιδιών!

NVidia DLSS 2.0: Νέα εποχή στα γραφικά των παιχνιδιών!

DLSS 2.0: Νέα εποχή στα γραφικά των παιχνιδιών !

Το  “Deep Learning Super Sampling” της NVidia, γνωστό και ως DLSS, είναι ήδη μια υπέροχη δυνατότητα όταν πρόκειται για αναβάθμιση της ποιότητας της εικόνας. Τώρα, η εταιρεία έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο το DLSS. Με άλλα λόγια, κυκλοφόρησε η έκδοση 2.0.

Το DLSS 2.0 λειτουργεί σε RTX κάρτες της Nvidia και χρησιμοποιεί νέο μοντέλο AI και μηχανική μάθηση για να αναβαθμίσει την ανάλυση των παιχνιδιών. Σύμφωνα με τη Nvidia, το νέο μοντέλο AI το οποίο υπάρχει στο DLSS 2.0, είναι δυο φορές πιο γρήγορο από αυτό στην προηγούμενη έκδοση.

“Το νέο μοντέλο AI χρησιμοποιεί τους Tensor Cores ακόμα πιο αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να τρέχουν 2 φορές ταχύτερα από το πρωτότυπο. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο DLSS βελτιώνει την απόδοση της κάρτας.” λέει ο Matt Wuebbling, επικεφαλής μάρκετινγκ της Nvidia.

DLSS 2.0: Νέα εποχή στα γραφικά των παιχνιδιών !

Το DLSS λειτουργεί, μετατρέποντας τις εικόνες με χαμηλή ανάλυση, σε υψηλή, χρησιμοποιώντας μηχανική μάθηση. Μέχρι τώρα, η Nvidia έπρεπε να “εκπαιδεύει” το AI για κάθε παιχνίδι το οποίο υποστηρίζει DLLS, διαδικασία η οποία διαρκούσε πολύ χρόνο.    

Ωστόσο, με την έκδοση 2.0, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Πλέον, η Nvidia δεν χρειάζεται να “εκπαιδεύει” το A για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από δω και πέρα, ο νέος αλγόριθμος θα λειτουργεί αυτόματα στα υποστηριζόμενα παιχνίδια, και θα επιτρέψει σε περισσότερες εταιρίες να χρησιμοποιούν τη τεχνολογία στα παιχνίδια τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS