ΑρχικήinetElon Musk: Διαγράψτε το Facebook γιατί είναι ανιαρό!

Elon Musk: Διαγράψτε το Facebook γιατί είναι ανιαρό!

Facebook

Φαίνεται ότι το Facebook έχει μπει στο στόχαστρο πολλών, για διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα πρόσφατα, ένας Άγγλος ηθοποιός και κωμικός, ο Sacha Baron Cohen, χρησιμοποίησε το λογαριασμό του στο Twitter για να κατακρίνει τον Mark Zuckerberg.

Λίγο αργότερα ωστόσο και ο Elon Musk υποστήριξε το tweet του Baron Cohen, «ανοίγοντας πυρ» εναντίον του Zuckerberg.

Ο ηθοποιός, εξέφρασε τα παράπονά του για το Facebook λέγοντας τα εξής: “Δεν αφήνουμε ένα άτομο να ελέγχει το νερό για 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Δεν αφήνουμε 1 άτομο να ελέγχει την ηλεκτρική ενέργεια για 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Γιατί αφήνουμε 1 άτομο να ελέγχει τις πληροφορίες που βλέπουν 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι; Το Facebook πρέπει να ρυθμίζεται από τις κυβερνήσεις, όχι να κυβερνάτε από έναν αυτοκράτορα!”

Σαν να μην έφτανε όμως το σχόλιο του Baron Cohen εναντίον του Zuckerberg, ήρθε και ο Elon Musk για να κάνει ακόμα πιο άσχημα τα πράγματα, αφού απάντησε στο tweet, ότι πρέπει να διαγράψουμε το Facebook επειδή «είναι ανιαρό».

Όπως είναι φυσικό, αυτά τα απλά σχόλια από δύο τόσο διάσημους ανθρώπους όπως ο Elon Musk και ο Sacha Baron Cohen ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν μία ολόκληρη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.

Οι περισσότεροι μάλιστα χρήστες του Twitter, συμφώνησαν με τα σχόλια και των δύο και δήλωσαν ότι όλοι πρέπει να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους, εάν το Facebook δεν περάσει στα χέρια της κυβέρνησης.

Ωστόσο υπήρξαν και αρκετοί που εναντιώθηκαν σε αυτή την ιδέα και υποστήριξαν ότι μια επιχείρηση που ξεκίνησε από έναν άνθρωπο, δεν είναι σωστό να περάσει στον έλεγχο της κυβέρνησης.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Sacha Baron Cohen και Elon Musk εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με το Facebook. Πέρυσι τον Νοέμβριο, ο Baron Cohen είπε σε μία από τις ομιλίες του ότι το Facebook είναι η “μεγαλύτερη μηχανή προπαγάνδας στην ιστορία”.

Από την άλλη, ο Elon Musk διέγραψε όλες τις σελίδες των εταιριών του στο Facebook, πίσω στο 2018, λέγοντας ότι «απλά δεν μου αρέσει το Facebook. Με τρομάζει. Συγγνώμη.”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS