ΑρχικήinetΨεύτικο site γνωριμιών της Amazon «πουλάει» ανθρώπους

Ψεύτικο site γνωριμιών της Amazon «πουλάει» ανθρώπους

site

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα site γνωριμιών της Amazon, από το οποίο μπορείτε να «αγοράσετε» έναν παρτενέρ; Η σατυρική ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την Ani Acopian, την Suzy Shinn και την Morgan Gruer, σε συνεργασία με την εταιρεία ψυχαγωγίας Thinko.

Όπως γίνεται και με τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση στο site της Amazon, έτσι και σε αυτή τη σελίδα γνωριμιών μπορείτε να δείτε ανθρώπους, οι οποίοι φέρουν μία τιμή! Κάθε άτομο έρχεται επίσης με μία περιγραφή σχετικά με αυτό, τα χόμπι του, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και το ύψος που σας ενδιαφέρει!

Το περίεργο είναι ότι όλοι οι άνθρωποι «προς πώληση» φαίνεται να έχουν τις ίδιες ιδιότητες: είναι ρομαντικοί στα λόγια και στις πράξεις, αναζητούν ποιοτικό χρόνο, φυσική επαφή και δώρα.

Αφού επιλέξετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί «Αγορά». Έπειτα θα εμφανιστεί μία σελίδα επιβεβαίωσης, με λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά σας. Ωστόσο δεν αγοράζετε στην πραγματικότητα το άτομο που επιλέξατε.

Η εφαρμογή φαίνεται αρκετά χιουμοριστική και θα μπορούσε να είναι μία ευχάριστη ασχολία για να περάσει κανείς την ώρα του, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες αντιρρήσεις.

Μία από αυτές είναι ότι η κοστολόγηση των ατόμων στο site είναι διαφορετική, ανάλογα με το υπόβαθρο του καθενός. Ένα tweet κατά της ιστοσελίδας δηλώνει: “εξαιρετικά καλή ιδέα να βάλεις κουμπιά αγοράς για μαύρους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ιστορικού μήνα για τους μαύρους.”

Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι βρήκαν το εν λόγω εγχείρημα αστείο. Επιπλέον, όσοι θα είναι μόνοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκαν μία παρηγοριά στην ιστοσελίδα!

Πρόσθετα χιουμοριστικά χαρακτηριστικά

Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε έναν άνθρωπο για εσάς, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το συμφωνητικό NGA (Non-Ghosting Agreement), που είναι διαθέσιμο στο νομικό τμήμα της εφαρμογής.

Στην ουσία αυτό σημαίνει, ότι δεν μπορείτε να στοιχειώσετε τον άλλο, εκτός αν έχετε βάσιμους λόγους, όπως “ασθένεια που οδήγησε σε νοσηλεία, θάνατο κάποιου μέλους της οικογένειας ή θάνατο κάποιοιυ από τους εμπλεκόμενους στο συμφωνητικό!”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS