Παρασκευή, 10 Απριλίου, 07:21
Αρχική inet Ψεύτικο site γνωριμιών της Amazon «πουλάει» ανθρώπους

Ψεύτικο site γνωριμιών της Amazon «πουλάει» ανθρώπους

site

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα site γνωριμιών της Amazon, από το οποίο μπορείτε να «αγοράσετε» έναν παρτενέρ; Η σατυρική ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την Ani Acopian, την Suzy Shinn και την Morgan Gruer, σε συνεργασία με την εταιρεία ψυχαγωγίας Thinko.

Όπως γίνεται και με τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση στο site της Amazon, έτσι και σε αυτή τη σελίδα γνωριμιών μπορείτε να δείτε ανθρώπους, οι οποίοι φέρουν μία τιμή! Κάθε άτομο έρχεται επίσης με μία περιγραφή σχετικά με αυτό, τα χόμπι του, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και το ύψος που σας ενδιαφέρει!

Το περίεργο είναι ότι όλοι οι άνθρωποι «προς πώληση» φαίνεται να έχουν τις ίδιες ιδιότητες: είναι ρομαντικοί στα λόγια και στις πράξεις, αναζητούν ποιοτικό χρόνο, φυσική επαφή και δώρα.

Αφού επιλέξετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί «Αγορά». Έπειτα θα εμφανιστεί μία σελίδα επιβεβαίωσης, με λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά σας. Ωστόσο δεν αγοράζετε στην πραγματικότητα το άτομο που επιλέξατε.

Η εφαρμογή φαίνεται αρκετά χιουμοριστική και θα μπορούσε να είναι μία ευχάριστη ασχολία για να περάσει κανείς την ώρα του, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες αντιρρήσεις.

- Advertisement -

Μία από αυτές είναι ότι η κοστολόγηση των ατόμων στο site είναι διαφορετική, ανάλογα με το υπόβαθρο του καθενός. Ένα tweet κατά της ιστοσελίδας δηλώνει: “εξαιρετικά καλή ιδέα να βάλεις κουμπιά αγοράς για μαύρους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ιστορικού μήνα για τους μαύρους.”

Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι βρήκαν το εν λόγω εγχείρημα αστείο. Επιπλέον, όσοι θα είναι μόνοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκαν μία παρηγοριά στην ιστοσελίδα!

Πρόσθετα χιουμοριστικά χαρακτηριστικά

Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε έναν άνθρωπο για εσάς, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το συμφωνητικό NGA (Non-Ghosting Agreement), που είναι διαθέσιμο στο νομικό τμήμα της εφαρμογής.

Στην ουσία αυτό σημαίνει, ότι δεν μπορείτε να στοιχειώσετε τον άλλο, εκτός αν έχετε βάσιμους λόγους, όπως “ασθένεια που οδήγησε σε νοσηλεία, θάνατο κάποιου μέλους της οικογένειας ή θάνατο κάποιοιυ από τους εμπλεκόμενους στο συμφωνητικό!”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

loopfs: Θα μπορούσε να είναι το νέο σύστημα αρχείων του Linux;

Το Linux υποστηρίζει αρκετά συστήματα αρχείων, όπως EXT4, F2FS, Btrfs και XFS. Αυτά τα συστήματα επαρκούν όταν...

Έρευνα: Οι έφηβοι προτιμούν τα iPhones από τα κινητά Samsung

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάγεται κάθε έξι μήνες με στόχο να καταγράψει τις συνήθειες των εφήβων, oι νέοι δεν επιλέγουν κινητά Samsung....

Bill Gates: Τα σχολεία ανοίγουν το φθινόπωρο και η οικονομία καταστρέφεται

Ο Bill Gates πιστεύει ότι τα σχολεία θα μπορέσουν να ανοίξουν το φθινόπωρο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Becky Quick στο CNBC.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις από το σπίτι για παιδιά 4-12 ετών και όλη την οικογένεια

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και οικογένειες, στις οποίες μπορούν συμμετάσχουν από το σπίτι, προσφέρει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου...

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις...

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι...

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση!

Tails 4.5: Κυκλοφόρησε η νέα, πιο ασφαλής έκδοση- Το Tails, είναι ένα live λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο...

Windows 10 λειτουργία βοηθά στη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps

Τα Windows 10 θα διευκολύνουν τη διαγραφή άχρηστων αρχείων και apps, παρουσιάζοντάς τα μαζεμένα σε μια λίστα.

Cloudflare: Σταματά να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google!

Η Cloudflare ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το reCAPTCHA της Google και θα μεταβεί σε έναν νέο πάροχο εντοπισμού bot που...

Το Google Stadia Pro προσφέρεται δωρεάν για δύο μήνες! Ώρα για video games!

Η κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, είναι μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις των...