ΑρχικήsecurityConfederation College: Δέχτηκε επίθεση malware

Confederation College: Δέχτηκε επίθεση malware

Το Confederation College έχει πληγεί από μια επίθεση malware.

Το Κολλέγιο αναφέρει: “Σας ενημερώνουμε ότι το Confederation College βρίσκεται στη διαδικασία “απάντησης” σε ένα περιστατικό malware. Αρχικά μάθαμε για το πρόβλημα το Σάββατο το πρωί και ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία απόκρισης. Οι περισσότερες IT υπηρεσίες παρέμειναν λειτουργικές κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά έχουν πλέον καταστεί πλήρως μη διαθέσιμες.

malware

“Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αποδείξεις ότι έχουν υποκλαπεί προσωπικές πληροφορίες από τα συστήματά μας, αν και αυτό θα είναι το επίκεντρο μιας εγκληματολογικής έρευνας που θα διεξαχθεί από έναν εμπειρογνώμονα για ζητήματα ασφαλείας στον κυβερνοχώρο με τον οποίο εργαζόμαστε τώρα.

“Αν μάθουμε ότι έχουν κλαπεί προσωπικά στοιχεία, θα ειδοποιήσουμε όλα τα άτομα που έχουν προσβληθεί. Όμως, εάν αποθηκεύσατε προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα του College, αποστείλατε προσωπικούς κωδικούς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου College ή επαναχρησιμοποιείτε έναν κωδικό πρόσβασης του College για τις προσωπικές σας ηλεκτρονικές υπηρεσίες, σας συνιστούμε να κάνετε επαναφορά κωδικού πρόσβασης. Θα σας ζητήσουμε να κάνετε το ίδιο με τον κωδικό πρόσβασης του College όταν οι υπηρεσίες μας επανέλθουν.

“Αναμένουμε να ανακτήσουμε υπηρεσίες την επόμενη εβδομάδα, αλλά η έρευνα του εμπειρογνώμονά μας θα είναι διεξοδική και πιθανόν να μην είναι πλήρης για αρκετό καιρό. Λυπούμαστε που συνέβη αυτό και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Θα επικοινωνήσουμε περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες μόλις θα είναι διαθέσιμες.”

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS