ΑρχικήsecurityΕμπειρογνώμονας ασφάλειας παραβιάζει το Hearthstone

Εμπειρογνώμονας ασφάλειας παραβιάζει το Hearthstone

hearthstone

Ο Elie Bursztein, από την ερευνητική ομάδα αντι-κατάχρησης της Google έχει αναπτύξει ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να εξαπατήσουν, στο εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι της Blizzard, το Hearthstone.

Στο συνέδριο hacking Defcon 22 στο LA πρόσφατα, ο Bursztein παρουσίασε ένα εργαλείο που είχε κατασκευαστεί για να παραβιάσει το παιχνίδι, το οποίο, όπως ο ίδιος δηλώνει, “χρησιμοποιεί την ανάλυση δεδομένων για να εντοπίσει υποτιμημένες κάρτες και εκμεταλλεύεται τη δομή του παιχνιδιού με τη χρήση μηχανικής μάθησης για να προβλέψει τις κινήσεις του αντιπάλου”.

Ο Bursztein έχει αναφέρει πώς λειτουργεί το εργαλείο στο blog του και στην παρουσίαση βίντεο που φαίνεται παρακάτω. Δεν έχει, ωστόσο κυκλοφορήσει το λογισμικό, καθώς η Blizzard έχει δείξει ανησυχίες ότι θα καταστρέψει το παιχνίδι.  “Μετά το Defcon είχαμε μια σειρά από συζητήσεις με την ομάδα του Hearthstone για την έρευνα μας,” γράφει ο Bursztein. “Τους άρεσε η έρευνά μας για τα παιχνίδια/κάρτες και είναι πολύ ενθουσιώδεις και υποστηρικτικοί σε αυτό”.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS