ΑρχικήinetKobe bryant: Η Google θεωρεί δολοφονία τον θάνατό του;

Kobe bryant: Η Google θεωρεί δολοφονία τον θάνατό του;

 Kobe bryant

Αν πραγματοποιήσετε μία αναζήτηση στη μηχανή αναζήτησης της Google, σχετικά με το πότε πέθανε ο δημοφιλής πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, Kobe Bryant, τα αποτελέσματα που εμφανίζονται το παρουσιάζουν ως «ημερομηνία δολοφονίας» αντί για «ημερομηνία θανάτου».

Το αποτέλεσμα, το οποίο αναφέρεται ως «ημερομηνία δολοφονίας» είναι για μια σελίδα Wikipedia σχετικά με τη ζωή και τη σταδιοδρομία του Bryant. Η λέξη “δολοφονία” δεν εμφανίζεται στη σελίδα του Wikipedia, στην οποία ωστόσο εμφανίζεται ένα μήνυμα που δηλώνει ότι η σελίδα “επεξεργάζεται επειδή ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρεται απεβίωσε πρόσφατα”.

Ο Kobe Bryant, πέθανε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, εξαιτίας της πτώσης του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, κοντά στο Μαλιμπού και το οποίο οδήγησε στο θάνατο συνολικά 9 ανθρώπων.

“Οι γνώσεις σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου και των σχετικών γεγονότων μπορεί να μεταβληθούν γρήγορα, καθώς εμφανίζονται περισσότερα στοιχεία. Οι αρχικές ειδήσεις μπορεί να είναι αναξιόπιστες και οι τελευταίες ενημερώσεις σε αυτό το άρθρο ίσως να μην αντικατοπτρίζουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες”, σημειώνει η σελίδα της Wikipedia.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα screenshot της συγκεκριμένης αναζήτησης:

Τόσο η Google, όσο και η Wikipedia, δεν έχουν κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο σχετικά με το συμβάν.

Ωστόσο, μια παρόμοια αναζήτηση της Google για το “πότε πέθανε ο George H.W. Bush” αναφέρει την ημέρα που ο 41ος πρόεδρος πέθανε ως “Ημερομηνία θανάτου”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS