ΑρχικήinetΟι καλύτερες προσφορές σε προϊόντα αποθήκευσης για το Black Friday

Οι καλύτερες προσφορές σε προϊόντα αποθήκευσης για το Black Friday

friday

Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο στις συσκευές σας, τότε το Black Friday είναι η εποχή που θέλετε για να αναζητήσετε μερικά παραπάνω gigabytes.

Προσφορές σε προϊόντα αποθήκευσης

  1. LEXAR PROFESSIONAL 633X 128GB SDXC UHS-I CARD $ 17

Οι κάρτες Lexar αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή, εάν θέλετε να αυξήσετε το χώρο αποθήκευσης σε συσκευές όπως κάμερες. Μία κάρτα 128GB διατίθεται αυτή την περίοδο 22% φθηνότερα, ως προσφορά Black Friday στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon.

  1. WD BLUE 6TB PC HARD DRIVE FOR $140

Ένας σκληρός δίσκος 6TB, σχεδιασμένος για καθημερινή χρήση, διατίθεται 10% πιο φθηνά. Μια σταθερή μονάδα δίσκου με εγγύηση δύο ετών, που είναι ιδανική για αναβάθμιση του επιτραπέζιου υπολογιστή σας ή για εξωτερική χρήση.

  1. WD BLUE SN500 500GB M.2 NVME INTERNAL SSD FOR $69

Μια καλή λύση για αποθήκευση υψηλής ταχύτητας και ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε έναν υπολογιστή με μια μητρική πλακέτα που υποστηρίζει δίσκους M.2 NVMe. Είναι το τέλειο μέγεθος για μια μονάδα εκκίνησης.

  1. WD BLACK 1TB PERFORMANCE DESKTOP HARD DISK FOR $59

Ένας δίσκος 1TB υψηλής απόδοσης που είναι ιδανικός για αναβάθμιση της αποθήκευσης σε υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για παιχνίδια ή επεξεργασία μέσων. Έρχεται επίσης με μια πενταετή εγγύηση.

  1. SAMSUNG SSD 860 EVO 2TB 2.5 INCH SATA III INTERNAL SSD FOR $229

Το καταπληκτικό Samsung 860 EVO SSD έρχεται τώρα με 43% έκπτωση. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό SSD με εκπληκτικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής – 550MB / s και 520MB / s, αντίστοιχα.

  1. SAMSUNG 970 EVO PLUS SSD 2TB – M.2 NVME FOR $399

Ένας από τους καλύτερους δίσκους M.2 NVMe όλων των εποχών, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τον Samsung 970 EVO Plus SSD με 2 ΤΒ χώρο αποθήκευσης με έκπτωση 20%, γεγονός που το κάνει πολύ καλό για την αναβάθμιση των επιδόσεων ενός υπολογιστή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS