ΑρχικήbusinessBlack Friday και στο Bitcoin; Η πτώση του συνεχίζεται

Black Friday και στο Bitcoin; Η πτώση του συνεχίζεται

Η μείωση της αξίας του Bitcoin συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα, δημιουργώντας μας την αίσθηση ότι τελικά και το κρυπτονόμισμα ξέρει από Black Friday.

Bitcoin Black Friday

Το πιο εμπορεύσιμο cryptocurrency στον κόσμο υποχώρησε έως και 8,5%, σύροντας μαζί του ένα πλήθος ομοίων του από όπως τα Ether Litecoin και XRP. Για πρώτη φορά από τον Απρίλιο, το Bitcoin έπεσε κάτω από τον κινούμενο μέσο όρο των 200 ημερών χωρίς ανάκαμψη, ένα μήνυμα ότι οι έμποροι βλέπουν την παραβίαση ως ένδειξη αδυναμίας παρά ως ευκαιρία να αγοράσουν.

«Υπήρξε μια γενική απάθεια στην αγορά και χαμηλό sentiment», δήλωσε ο Μάτι Γκρίνσπαν, πρώην αναλυτής της αγοράς στο eToro στο Τελ Αβίβ. «Υπήρξε ενθουσιασμός όταν ο Xi Jinping είπε ότι η Κίνα χρειάζεται να αγκαλιάσει το blockchain, αλλά έχει ξεθωριάσει και η αγορά επιστρέφει σε επίπεδα πριν από τα σχόλια του κινέζικου προέδρου στα τέλη Οκτωβρίου.»

Bitcoin

Οι τεχνικοί έχουν ένα μεγάλο ρόλο στην εξάπλωση των συναλλαγών για virtual tokens επειδή δεν διαθέτουν το είδος των βασικών στοιχείων που μπορούν να αναλυθούν με παραδοσιακούς τίτλους. Πολλοί επενδυτές λένε ότι τα tokens έχουν μικρή εγγενή αξία πέρα ​​από την ανωνυμία, κάποιοι αναζητούν παράνομες χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Bitcoin ήταν κατά 6,5% χαμηλότερο στα 7,108 δολάρια στις 12:30 μ.μ. στο Λονδίνο.

Η επόμενες μέρες θα μας αποκαλύψουν αν τελικά ένα από τα πιο ισχυρά, αν όχι το πιο ισχυρό, κρυπτονόμισμα οδηγείται προς την εξαφάνιση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS