ΑρχικήinetGadgets που σας συμφέρει να αποκτήσετε στη Black Friday

Gadgets που σας συμφέρει να αποκτήσετε στη Black Friday

BlackΜε τη Black Friday να είναι προ των πυλών, είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα ενδιαφέροντα gadgets.

Και ξεκινάμε με τους επεξεργαστές AMD. Ο πρώτος στη λίστα μας είναι το Ryzen 7 1700X. Αυτός ο τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστής, διαθέτει οκτώ πυρήνες Zen και δεκαέξι threads και όλα αυτά στα 3,8 GHz. Η τιμή του είναι στα $ 149.99 στο Newegg.

Επόμενο είναι το Ryzen Threadripper 1950X που διαθέτει 16 κεφαλές και συνολικά 32 threads. Κάθε ένας από τους πυρήνες μπορεί να φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα των 4 GHz και υπάρχουν 64 PCIe lanes για τη σύνδεση όλων των συσκευών υψηλής απόδοσης. Μπορείτε να το αποκτήσετε για $ 449,99.

Αφού είμαστε στο πεδίο του high-resource usage, υπάρχει ένα πακέτο RAM που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Πρόκειται για το πακέτο G.Skill Ripjaws V 32-GB dual-channel, που τροφοδοτείται στα 3600 MT / s και είναι αρκετά μεγάλο και γρήγορο για σχεδόν οποιοδήποτε build. Επιλέξτε αυτό το πακέτο για το dual-channel work box σας. Η τιμή είναι στα $ 229,99.

Περνώντας στους φορητούς υπολογιστές, η σειρά Ideapad 720s-series της Lenovo προσφέρει δύο καλές επιλογές. Η πρώτη διαθέτει επεξεργαστή Core i7-8550U, 8 GB μνήμης RAM και ένα γιγάντιο solid-state drive 1-TB. Επιπλέον έρχεται με μια θύρα Thunderbolt 3 και μια πανέμορφη οθόνη 4K. Το κόστος του είναι στα $ 999.99 στο Rakuten, με τον κωδικό LEN190. Εάν ωστόσο θέλετε κάτι πιο οικονομικό, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο με την οθόνη 1920×1080 και τα 8 GB μνήμης RAM για το ποσό των 799,99 δολαρίων με τον κωδικό παραγγελίας LEN110.

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα καλό σύστημα ηχείων, το Logitech Z625 2.1 είναι μια καλή επιλογή. Αυτό το σύστημα έχει συνδυασμένη ισχύ έως 200 W και έρχεται με ένα woofer αξιοπρεπούς μεγέθους και πολλαπλές εισόδους. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο γραφείο που έχετε τον υπολογιστή σας ή ακόμα και γύρω από την τηλεόρασή σας  για την απόλυτη ηχητική εμπειρία. Μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των $ 99.99 στο Best Buy.

Ο εξωτερικός δίσκος Western Digital EasyStore 4-TB 2.5 “είναι βολικός για να τον πάρετε μαζί σας σε ταξίδια και πωλείται στην τιμή των 79.99 δολαρίων στο Best Buy με ένα stick USB 32 GB. Θα χρειαστεί να έχετε λογαριασμό Best Buy για να δείτε αυτή την τιμή, αλλά αξίζει τον κόπο.

Τέλος όσον αφορά στο πεδίο του καλού gaming, η οθόνη Nixeus EDG, 27 ιντσών (NX-EDG27) είναι μια οθόνη AHVA με ανάλυση 2560×1440 και χρόνο απόκρισης 4 ms. Ωστόσο το δυνατό της σημείο είναι ο ρυθμός ανανέωσης, που κυμαίνεται από 30 Hz έως 144 Hz. Διαθέτει FreeSync υποστήριξη για Low Framerate Compensation (LFC), μαζί με μια βάση ρυθμιζόμενου ύψους και ενσωματωμένα ηχεία. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την οθόνη για $ 349.99 για το Newegg.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS