ΑρχικήinetΜία κρυφή εφαρμογή του Facebook δημιουργεί memes

Μία κρυφή εφαρμογή του Facebook δημιουργεί memes

memes

Παρά το γεγονός ότι τα memes, κατακλύζουν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχουν και πολλές εφαρμογές Android ή iOS που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας memes.

Φαίνεται όμως, ότι τώρα αυτό μπορεί να αλλάξει, αφού το Facebook αποφάσισε να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα μία τέτοια εφαρμογή, την οποία ονομάζει Whale.

Εφαρμογή δημιουργίας meme Whale

Η εφαρμογή Whale, η οποία δημιουργήθηκε από το πειραματικό τμήμα του Facebook, γνωστό ως NPE (New Product Experimentation), δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέτουν κείμενο τύπου meme, emojis, φίλτρα και εφέ σε μια εικόνα.

Η εφαρμογή συνδέεται με το Facebook, το Instagram και το Messenger, ενώ παρέχει τη δυνατότητα άμεσης κοινής χρήσης του meme που θα δημιουργήσετε. Επίσης διαθέτει πρότυπα δημοφιλών memes ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά αν το επιθυμείτε.

Η εφαρμογή Whale είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στο Καναδικό App Store και απευθύνεται μόνο σε χρήστες iPhone στον Καναδά.

Επιπλέον η εφαρμογή είναι δωρεάν και όπως αναφέρει στην περιγραφή της: “Χωρίς περισπασμούς, χωρίς κρυφή τιμολόγηση συνδρομής.” Δεν θα υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις στην εφαρμογή, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα είναι εντελώς δωρεάν σε επρίπτωση που κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες.

Άλλες εφαρμογές του Facebook NPE

Άλλες δύο πειραματικές εφαρμογές, που έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα NPE του Facebook είναι η AUX και η Bump. Η πρώτη, είναι μια εφαρμογή ζωντανής μουσικής, ενώ η δεύτερη μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η AUX απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας και έφηβους που παρευρίσκονται σε ένα πάρτι και τους επιτρέπει να παίζουν τη λίστα αναπαραγωγής τους και να συναγωνίζονται για το ποιος έπαιξε τα καλύτερα τραγούδια.

Η άλλη εφαρμογή, η Bump, προορίζεται για φοιτητές ώστε να βοηθήσει να επικοινωνούν με άλλους ανθρώπους μέσω μηνυμάτων.

Ωστόσο καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι σχετικά με τις πειραματικές εφαρμογές του Facebook, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η εταιρεία έχει τελικά σταματήσει την κυκλοφορία μιας εφαρμογής, όταν βλέπει ότι δεν προσελκύει πολλούς χρήστες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS