ΑρχικήsecurityDell Technologies: Προστασία cloud-native endpoint για τις συσκευές της

Dell Technologies: Προστασία cloud-native endpoint για τις συσκευές της

Η Dell Technologies (NYSE: DELL) επεκτείνει τις νέες της τεχνολογίες προσθέτοντας το VMware Carbon Black Cloud, πρωτοπόρο στην προστασία cloud-native endpoint, που έχει ως στόχο να κάνει τις συσκευές πιο ανθεκτικές  στα cyber attacks.

dell

Η απειλή είναι σύνθετη και εξελίσσεται συνεχώς, ειδικά αφού πολλοί εργαζόμενοι έχουν κινητά και εργάζονται από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αλλά ο Η/Υ μπορεί να είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην άμυνα εναντίον αυτών των απειλών και των επιθέσεων. Η τεχνολογία endpoint security της Dell Technologies βοηθά στην προστασία του συστήματος ξεκινώντας από την ίδρυσή του με την Dell Trusted Devices, δημιουργώντας τους πιο ασφαλείς μαζικούς υπολογιστές. Τώρα με πρόσθετες δυνατότητες από τη Carbon Black και τη Secureworks, οι συσκευές έχουν ασφαλέστερα endpoints τόσο κάτω όσο και πάνω από το λειτουργικό σύστημα.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά είναι:

  • Ενισχυμένο endpoint security για την ολοκληρωμένη προστασία από τα προηγμένα cyberattacks, συμπεριλαμβανομένου του malware, των ransomware και των fileless attacks
  • Συνδυάζει το Vmware Carbon Black ως την προτιμώμενη λύση ασφαλείας της Dell Technologies με προϊόντα Dell Trusted Devices και Secureworks, από κάτω από το λειτουργικό σύστημα και πέρα ​​από αυτό
  • Το Dell Unified Workspace προσθέτει Carbon Black endpoint security για να επεκτείνει περαιτέρω την υποστήριξη υλικού, ασφάλειας, διαχείρισης, εξυπηρέτησης και  insights-powered supportdell

Οι νέες δυνατότητες βοηθούν τις εταιρείες:

  • Αποτροπή επιθέσεων: Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει να σταματήσουν οι επιθέσεις malware, fileless και ransomware.
  • Εντοπισμός απειλών: Οι ομάδες ασφάλειας μπορούν να χρησιμοποιήσουν βελτιωμένες πληροφορίες και αναλύσεις για να επικυρώσουν και να αποκαταστήσουν εντοπισμένες απειλές. Η λύση προσφέρεται επίσης ως διαχειριζόμενη υπηρεσία, όπου εκπαιδευμένοι εμπειρογνώμονες ασφαλείας παρακολουθούν και διαχειρίζονται περιβάλλοντα πελατών όλο το εικοσιτετράωρο και παρέχουν εξειδικευμένες οδηγίες αποκατάστασης.
  • Αντίδραση σε Cyber ​​Incidents: Πρώτα εντοπίζεται ο φορέας απειλής που λειτουργεί στο εταιρικό δίκτυο. Και σε περίπτωση παραβίασης, οι εταιρείες λαμβάνουν πλήρη διαχείριση και βοήθεια για την εξάλειψη της απειλής.

Δεδομένου ότι οι σύγχρονοι οργανισμοί χρειάζονται μια σύγχρονη προσέγγιση για την προστασία των εταιρειών και των υπαλλήλων τους από τις απειλές, η Dell Technologies επιτρέπει στο Unified Workspace να ελαφρύνει τον φόρτο εργασίας για ομάδες πληροφορικής και ασφάλειας, βοηθώντας παράλληλα τους εργαζόμενους να παραμείνουν παραγωγικοί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS