ΑρχικήUpdatesΤο τελευταίο preview 20H1 των Windows 10 φέρνει βελτιώσεις στη μνήμη Linux

Το τελευταίο preview 20H1 των Windows 10 φέρνει βελτιώσεις στη μνήμη Linux

Η τελευταία έκδοση της Microsoft για τo Windows 10 20H1 δίνει στους χρήστες του Fast Ring ένα νέο kaomoji, βελτιώσεις στη διαχείριση της μνήμης Windows Subsystem για Linux 2 και η Microsoft αναπτύσσει τις βελτιώσεις σύνδεσης του τηλεφώνου σας σε περισσότερα τηλέφωνα Galaxy.

Το τελευταίο preview των Windows 10 Insider που κατασκευάστηκε από τον κλάδο 20H1 είναι ο αριθμός 19013 και βασίζεται στο kaomoji – ή το Japanese emoticon όπως το /ᐠ.ꞈ.ᐟ \ – που εισήχθη στην έκδοση των Windows 10, έκδοση 1903. Οι χρήστες έχουν τώρα περισσότερες επιλογές kaomoji για κοινή χρήση με τους φίλους τους.

Σε αυτή την κατασκευή, το WSL2 επίσης απελευθερώνει την αχρησιμοποίητη μνήμη Linux πίσω στο μηχάνημα των Windows. Αυτό θα συμβεί αυτόματα όταν η μνήμη στο Linux VM δεν θα χρησιμοποιείται πλέον.

Windows 10 Linux

Επιπλέον, για τους χρήστες Power των Windows, η Microsoft κυκλοφόρησε την έκδοση PowerToys 0.12. Η Microsoft αναβίωσε το PowerToys για τα Windows 10 τον Σεπτέμβριο ως έργο ανοιχτού κώδικα στο GitHub. Τώρα υπάρχει υποστήριξη dark mode, ένα νέο βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται PowerRename για μετονομασία αρχείων και tweaks στον διαχειριστή παραθύρων Fancy Zones.

Μια ενημερωμένη έκδοση που δεν περιορίζεται μόνο στα εσωτερικά αλλά και στις τελευταίες βελτιώσεις της Microsoft στην εμπειρία του τηλεφώνου σας με συσκευές Samsung Galaxy. Η βελτιωμένη διαδικασία σύνδεσης για τα Windows 10 που είχε αρχικά ενεργοποιηθεί για το Galaxy Note 10 προσφάτως επεκτάθηκε στα Galaxy Gold, S10, S10 + και S10e.

Η Microsoft το φέρνει τώρα στα mid-range Samsung Galaxy A30s, A50s και A90 smartphones. Οι χρήστες θα πρέπει να εγκαταστήσουν την ενημερωμένη έκδοση που ενεργοποιεί τη λειτουργία “Link to Windows”, η οποία καταργεί την εξάρτηση από τη χαμηλή ενέργεια Bluetooth για συνδέσεις.

“Από την στιγμή που θα κυκλοφορήσει η νέα εμπειρία, θα καταργήσουμε την επιλογή σύνδεσης Bluetooth αμέσως. Αν προηγουμένως απολαμβάνατε την οθόνη τηλεφώνου μέσω Bluetooth και έχετε ένα μοντέλο τηλεφώνου που δεν υποστηρίζει ακόμα τη σύνδεση με τα Windows, το Phone screen node του τηλεφώνου θα εξαφανιστεί αυτόματα αυτόματα και θα αντικατασταθεί με το “Your Phone app”, προειδοποίησε η Microsoft τους χρήστες.

Αυτή η νέα εμπειρία εκτός Bluetooth είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα Android που τρέχουν Android 9.0 ή νεότερη έκδοση και τουλάχιστον την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018. Επιπλέον, το τηλέφωνο πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή.

Η Microsoft έχει επίσης καθορίσει μια μακρά λίστα σφαλμάτων σε αυτή την έκδοση τα οποία προσπαθεί να διορθώσει.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS