ΑρχικήsecurityHacker διαρρέει στο Snapchat γυμνές φωτογραφίες της Demi Lovato

Hacker διαρρέει στο Snapchat γυμνές φωτογραφίες της Demi Lovato

Οι φαν προστάτεψαν την Demi Lovato μετά το hacking του Snapchat της κατά το οποίο δημοσιεύθηκαν ευαίσθητες φωτογραφίες στο λογαριασμό της. Το Blast αναφέρει ότι οι ιδιωτικές γυμνές φωτογραφίες της Demi δημοσιεύτηκαν στο Snapchat λογαριασμό της την Πέμπτη (17 Οκτωβρίου). Οι hacker έδωσαν επίσης εντολή στους φαν να κάνουν «swipe up» για να συμμετάσχουν στην ομάδα του Discord.

Λίγο μετά τη δημοσίευση των ευαίσθητων φωτογραφιών στην πλατφόρμα, η ομάδα της Demi ήταν σε θέση να ανακτήσει τον έλεγχο του λογαριασμού. Η Demi δεν έχει σχολιάσει δημόσια το hack. Σύμφωνα με το The Blast, η ίδια ομάδα μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνη για τα πρόσφατα hack στον CEO του Twitter Jack Dorsey και την ηθοποιό Chloe Grace Moretz.

Demi Lovato

Οι φαν εξοργίστηκαν καθώς η τραγουδίστρια είχε περάσει δύσκολα τον τελευταίο χρόνο και μόλις πρόσφατα επέστρεψε στα social media.

“Ποτέ δεν είναι οκ να διαρρέει κάποιος γυμνές φωτογραφίες κάποιου, αλλά η Demi Lovato έχει μιλήσει ανοιχτά για τους ψυχικούς της αγώνες οπότε γιατί να το κάνει κάποιος αυτό σε εκείνη;είναι πραγματικά καταστροφικό, θα έπρεπε να ντρέπεσαι εσύ που δημοσίευσες τις φωτογραφίες” έγραψε ένας φαν της.

“Αυτό είναι αηδιαστικό και εντελώς απαράδεκτο. Δεν το αξίζει μετά από όλα όσα έχει περάσει,” δημοσιεύσε στο Twitter ένας άλλος.

Ένας άλλος υπερασπίστηκε την τραγουδίστρια, γράφοντας: “Γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι εντάξει να χακάρουν διασημότητες και να διαρρεύσουν τις ιδιωτικές τους φωτογραφίες; Η Demi Lovato αξίζει πολύ καλύτερα από αυτό.”

Η Demi είναι η πιο πρόσφατη διασημότητα που κάποιος hacker δημοσίευσε ιδιωτικές της φωτογραφίες. Η Influencer Alissa Violet αποφάσισε να μοιραστεί μια δική της ιδιωτική φωτογραφία αφού απειλήθηκε από κάποιον hacker.

Ευτυχώς, το ανησυχητικό trend τάση έχει διωχθεί ποινικά τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, ένας hacker που έκλεψε ιδιωτικές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, της Kate Upton και της Kirsten Dunst καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης.

Δεν είναι σαφές εάν η ομάδα της Demi έχει αναφέρει το hack στις αρχές.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS