ΑρχικήUpdatesΤι νέο θα δούμε στο τελευταίο iOS 12.1 που κυκλοφόρησε χθες

Τι νέο θα δούμε στο τελευταίο iOS 12.1 που κυκλοφόρησε χθες

iOSΗ Apple κυκλοφόρησε χθες επίσημα το iOS 12.1, αφού ολοκλήρωσε την εκδήλωσή της, στην οποία ανακοίνωσε το iPad Pro, ένα νέο Mac Mini, ανανεωμένο MacBook Air και το Apple Pencil 2.

Το iOS 12.1, φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά στο ήδη υπάρχον iOS 12. Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν το Group FaceTime, νέα emojis, το χαρακτηριστικό dual sim, το real-time depth control και μικρές διορθώσεις σφαλμάτων.

Παρακάτω θα δείτε ότι καινούριο υπάρχει στο iOS 12.1

  1. Group FaceTime

Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις στο FaceTime με έως και 32 συμμετέχοντες. Αυτό ισχύει τόσο για τις βιντεοκλήσεις όσο και για τις κανονικές κλήσεις. Οι συμμετέχοντες εμφανίζονται σε μορφή εικονιδίων και οι ενεργοί έχουν μεγαλύτερα εικονίδια.

  1. Real-time Depth Control

Με το iOS 12.1, οι χρήστες iPhone Xs, Xs Ma και Xr μπορούν να προσαρμόσουν το βάθος μιας φωτογραφίας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό δεν ήταν δυνατό νωρίτερα καθώς οι χρήστες έπρεπε πρώτα να κάνουν κλικ στην εικόνα για να προσαρμόσουν το βάθος της.

  1. Dual Sim

Τα τρία μοντέλα των κινητών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, έγιναν τα πρώτα iPhones που διαθέτουν δυνατότητα dual sim. Το iOS 12.1 φέρνει υποστήριξη για e-sim στα iPhone Xs, Xs Max και Xr. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο sims ταυτόχρονα στο iPhone σας.

  1. 70 νέα Emojis

Η Apple παρουσίασε 70 νέα emojis με το iOS 12.1. Μερικά από τα πιο δημοφιλή emojis είναι χαρακτήρες με σγουρά μαλλιά, emojis φαγητών όπως καπκέικς και μπέιγκελς, ένας κόκκινος φάκελος δώρου και οι μπότες πεζοπορίας.

  1. Διόρθωση του BeautyGate

Τα iPhone Xs και Xs Max έλαβαν αρκετή επίκριση από τους χρήστες, καθώς το φίλτρο ομορφιάς που πρόσθεσε η εταιρεία έκανε το δέρμα εξαιρετικά ομαλό και εξωπραγματικό. Στο iOS 12.1, η Apple έχει διορθώσει το λάθος της και έχει φέρει μια λύση για το θέμα που ονομάζεται “BeautyGate”.

Πώς να κατεβάσετε το iOS 12.1;

Μπορείτε να κάνετε λήψη του iOS 12.1 κάνοντας κλικ στο Settings > General > Software. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας πριν να ενημερώσετε τη συσκευή iOS σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS