ΑρχικήsecurityFortnite: Αφήνει τους παίκτες να κοιτάνε μια μαύρη τρύπα εν αναμονή της...

Fortnite: Αφήνει τους παίκτες να κοιτάνε μια μαύρη τρύπα εν αναμονή της Season 11

Ένα special event που σηματοδότησε το τέλος της δέκατης σεζόν της Fortnite έχει βυθίσει τους παίκτες σε μια μαύρη τρύπα.

Οι παίκτες έκαναν login την Κυριακή για να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση με τίτλο “The End” καθώς το παιχνίδι προετοιμάζεται για να λανσάρει την επόμενη έκδοση. Αλλά γύρω στις 2 μ.μ. ET, ένας πυραύλος στο νησί όπου η Fortnite έχει δημιουργήσει το τοπίο του παιχνιδιού, “έσυρε” όλους τους παίκτες σε μια μαύρη τρύπα, αφήνοντας μόνο μια σκοτεινή οθόνη και μια περιστρεφόμενη μαύρη τρύπα. Φυσικά δεν υπήρχε κανένας τρόπος για τους χρήστες να συνεχίζουν να παίζουν.

Το Fortnite είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα βίντεο παιχνίδια, ιδιαίτερα δημοφιλή στους εφήβους. Ακόμη και τέσσερις ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού, περίπου 50.000 άνθρωποι εξακολουθούσαν να παρακολουθούν ενεργά το live streaming την μαύρη τρύπα του παιχνιδιού στο YouTube, άλλοι 100.000 το παρακολουθούσαν στο Twitch.

Fortnite

Παιχνίδια όπως το Fortnite περιστασιακά “κατεβαίνουν” για συντήρηση server, συνήθως απογοητεύοντας τους χρήστες. Αλλά ως επί το πλείστον, το Fortnite είναι γνωστό για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ενημερώσεις του, επομένως μάλλον για κάτι τέτοιο πρόκειται. Δεν είναι σαφές πόσο θα διαρκέσει η διακοπή. Η Epic Games, ο κατασκευαστής του Fortnite, δεν δήλωσε τίποτα σχετικά με το θέμα.

Η συσκότιση προκάλεσε ορισμένους χρήστες στο Twitter να υποθέσουν ότι η Epic Games έφερε πραγματικά το τέλος του παιχνιδιού. Αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι μια στρατηγική για να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των χρηστών σχετικά με την επόμενη σεζόν του Fortnite, μετά από το ενδιαφέρον των χρηστών για το παιχνίδι τους τελευταίους μήνες.

“Η φετινή σεζόν 10 έρχεται στο τέλος και όλα αυτά είναι διαφημίσεις για την εποχή 11”, δήλωσε ο Breslau στο CNN Business. “Αντί για την τυπική προσέγγιση ενημέρωσης που κάνει η Epic για το Fortnite …  δημιούργησε μια ολόκληρη καμπάνια marketing και social media, μαζί με μια ιστορία γύρω από αυτήν”.

Ο Breslau αποκάλεσε την έκρηξη της μαύρης τρύπας της Κυριακής και την επακόλουθη διακοπή ως “το πιο διασκεδαστικό event παιχνιδιού στην ιστορία”, με εκατομμύρια θεατές στο Twitch και το YouTube. “Η Epic Games έκανε κάτι ιδιοφυΐες”, είπε.

Μια δήλωση από το PlayStation στο Twitter διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι το ψηφιακό χρήμα και το “απόθεμα” που έχουν στο παιχνίδι δεν θα χαθούν εξαιτίας αυτής της διακοπής. Μετά την διακοπή του Fortnite, ορισμένοι χρήστες διαμαρτυρήθηκαν επίσης ότι δεν μπορούσαν πλέον να συνδεθούν για να παίξουν άλλα παιχνίδια από την Epic. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο Twitter ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, αλλά είπε λίγο αργότερα ότι όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS