ΑρχικήinetΗ νέα ενημέρωση των Windows 10 επηρεάζει ορισμένους network drivers

Η νέα ενημέρωση των Windows 10 επηρεάζει ορισμένους network drivers

Windows

Όπως φαίνεται τα προβλήματα που σχετίζονται με τις ενημερωμένες εκδόσεις της Microsoft δεν τελειώνουν ποτέ. Η εταιρεία συνεχώς προσπαθεί να βγάλει νέες ενημερώσεις για την επιδιόρθωση ζητημάτων, οι οποίες όμως καταλήγουν να δημιουργούν άλλα προβλήματα στα μηχανήματα των χρηστών.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση, για να διορθώσει το πρόβλημα με την υψηλή χρήση της CPU και το SearchUI.exe για τα Windows 10. Αλλά η ενημέρωση δημιούργησε προβλήματα ήχου για κάποιους χρήστες μεταξύ άλλων. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι είδαν παράξενα screenshots χρώματος πορτοκαλί, να εμφανίζονται μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Windows Latest, η ενημερωμένη έκδοση KB4515384, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να διορθώσει αυτά τα ζητήματα, φαίνεται ότι επηρεάζει τη λειτουργία των network drivers σε ορισμένες συσκευές. Το σφάλμα διακόπτει τη λειτουργία του Ethernet ή του Wi-Fi στα μόντεμ Intel και Broadcom.

Οι χρήστες που επηρεάζονται, είναι όσοι κατέχουν chipset Intel σε ASUS, MSI, και Gigabit μόντεμ.

Η Microsoft έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα, αλλά δήλωσε ότι περιορίζεται μόνο σε συσκευές NEC. “Έχουν εντοπιστεί προβλήματα ασυμβατότητας με τις κάρτες Intel Centrino 6205/6235 και Broadcom 802.11ac Wi-Fi κατά την εκτέλεση των Windows 10, έκδοση 1903 σε συγκεκριμένα μοντέλα συσκευών NEC”, λέει η εταιρεία.

Η εταιρεία θα προσπαθήσει να βρει μια λύση για το ζήτημα αυτό, ελπίζοντας ότι δεν θα επηρεάσει τίποτα άλλο. Μέχρι τότε, προτείνεται να απενεργοποιείτε και να ενεργοποιείτε ξανά το Wi-Fi στο μηχάνημά σας, από το Device Manager.

Τους τελευταίους μήνες, οι ενημερώσεις των Windows τείνουν να παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα από ότι συνήθως, πράγμα που είναι κάπως κουραστικό για τους χρήστες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η Microsoft βρίσκεται ήδη στη διαδικασία μεγάλων αλλαγών σχετικά με τα Windows Update και τελικά θα αντιμετωπίσει κάποια από τα βασικά τους προβλήματα μακροπρόθεσμα. Αλλά αυτή τη στιγμή, αυτές οι προβληματικές ενημερώσεις μοιάζουν περισσότερο με εσωτερικές δοκιμές, που δημιουργήθηκαν για να συμβαδίσουν με το πρόγραμμα που έχει ορίσει για την απελευθέρωση ενημερώσεων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS