ΑρχικήinetAsus: Γνωρίστε το κομψό laptop που θα τραβήξει την προσοχή όλων μας

Asus: Γνωρίστε το κομψό laptop που θα τραβήξει την προσοχή όλων μας

Η πολύ γνωστή σε όλους μας Asus έκλεισε τον Απρίλιο του 2019, 30 χρόνια λειτουργίας.  Έτσι επηρεασμένη ίσως από την επίσης πασίγνωστη HP αποφάσισε να τιμήσει αυτά τα χρόνια με την δημιουργία μιας πολύ ιδιαίτερης σειράς φορητών υπολογιστών (laptop).

Η ιδιαίτερη αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει δερμάτινο λευκό καπάκι, σε αντίθεση με την HP που “έντυσε” ολόκληρο το laptop με δέρμα προκειμένου όταν είναι κλειστό να μοιάζει με βιβλίο. Βεβαίως, η Asus θέλοντας να το ενισχύσει και να το κάνει όντως ξεχωριστό τοποθέτησε πάνω στο καπάκι, που είναι επενδυμένο με το λευκό δέρμα, ένα σύμβολο που μοιάζει με εκείνο των ταινιών Star Trek φτιαγμένο από ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Asus

Η πρώτη φορά που η Asus έβαλε δέρμα σε υπολογιστές της ήταν το 2009, όμως σίγουρα δεν ήταν σαν αυτή. Ο πρόεδρος της Asus, Jonney Shih, ανέφερε ότι το δέρμα που προστέθηκε είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένο και ραμμένο. Τα laptops αυτά είναι εξοπλισμένα με ένα λευκό ποντίκι και μια δερμάτινη θήκη.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του laptop αξίζει να αναφέρουμε:

  • Επεξεργαστής Intel’s 8th Gen Core i7
  • 16 GB RAM
  • Οθόνη 13 ίντσες
  • 1 TB PCIe SSD storage
  • MX 250 Nvidia’s SSD storage
  • bezel-free οθόνη

Κρίνοντας από τα προσεγμένα χαρακτηριστικά του γίνεται αντιληπτό πως θα είναι ένα αρκετά ακριβό laptop όμως δε μπορούμε να γνωρίζουμε ποια ακριβώς θα είναι η τιμή του ούτε πότε θα κυκλοφορήσει. Έτσι δεν έχουμε παρά να περιμένουμε έως ότου το δούμε από κοντά.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS