ΑρχικήinetΕφαρμογή της Samsung κάνει stream παιχνίδια για PC στο κινητό σας

Εφαρμογή της Samsung κάνει stream παιχνίδια για PC στο κινητό σας

Τα δύο νέα μοντέλα της Samsung, Galaxy Note 10 και Note 10+, τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα, έφτασαν με μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, την PlayGalaxy Link.

Στην εποχή του online streaming παιχνιδιών, η Samsung φαίνεται ότι ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι, καθώς η νέα εφαρμογή PlayGalaxy Link, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream παιχνίδια από τον υπολογιστή στο Samsung κινητό τους.

Η εταιρεία τεχνολογίας έχει κυκλοφορήσει μία beta έκδοση του PlayGalaxy Link, που μας δίνει μία πρώτη ιδέα, για το πώς μοιάζει η εφαρμογή και τι κάνει.

Η εν λόγω εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε stream παιχνίδια από τον υπολογιστή στο τηλέφωνό σας, μέσω του ασύρματου δικτύου του σπιτιού σας, αλλά και μέσω δικτύων 4G και 5G. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια του PC σας ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας!

Έρχεται με υποστήριξη για ελεγκτές και πληκτρολόγια με δυνατότητα Bluetooth. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Wake on LAN, για να ανοίξετε τον υπολογιστή σας, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το PlayGalaxy Link.

Επιπλέον, η Samsung έχει προσθέσει υποστήριξη για το Glap Controller στα τηλέφωνα Galaxy για να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο εντυπωσιακή. Πρόκειται για controllers που βασίζονται σε Bluetooth και μπορούν να λειτουργούν έως και 10 ώρες, με μία μόνο φόρτιση και έχουν ρυθμιζόμενο πλάτος έως 178mm.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή PlayGalaxy Link;

Αρχικά θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής, τόσο στον υπολογιστή Windows 10 όσο και στο τηλέφωνό σας. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζει μόνο τη σειρά Note 10, αλλά η Samsung αναφέρει ότι θα προσθέσει υποστήριξη για περισσότερες συσκευές τις επόμενες ημέρες. Επίσης, το τηλέφωνο πρέπει να εκτελεί έκδοση Android 9 ή νεότερη.

Στον υπολογιστή σας, η εφαρμογή αναζητά αυτόματα εγκατεστημένα παιχνίδια που μπορούν να γίνουν stream, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε και παιχνίδια με μη αυτόματο τρόπο.

Τέλος, για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η εφαρμογή, ο υπολογιστής σας πρέπει να έχει τις ακόλουθες προδιαγραφές:

  • CPU Intel Core i5 (ή νεότερο)
  • GPU: Nvidia GTX 1060 (ή παραπάνω), AMD Radeon 550 (ή παραπάνω)
  • RAM: DDR4 8GB
  • AP: Gigabit Router
  • Το πιο πρόσφατο πρόγραμμα graphics driver εγκατεστημένο

Αυτή τη στιγμή, το PlayGalaxy Link είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική και τη Νότια Κορέα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS