ΑρχικήReviewsΠοια είναι τα νέα μοντέλα της Nintendo για το Switch

Ποια είναι τα νέα μοντέλα της Nintendo για το Switch

Nintendo

O Hacker και Dataminer, Mike Heskin, αποκάλυψε πρόσφατα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σχετικά με τα νέα μοντέλα του Nintendo Switch, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Μετά τον προβληματισμό της τους τελευταίους μήνες, η Nintendo ανακοίνωσε τελικά το Switch Lite νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ενώ φαίνεται ότι η Ιαπωνική εταιρεία gaming, κάνει αλλαγές και στο βασικό μοντέλο του Switch.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Heskin στο Twitter, οι αναφορές σχετικά με την κυκλοφορία των νέων Lite και New μοντέλων, υπάρχουν στο firmware του Switch από την έκδοση 5.0 του συστήματος πέρυσι. Το hardware του βασικού μοντέλου Switch, υποστηρίζει 4GB μνήμη RAM (και 6GB για το Dev kit), ενώ τα νέα μοντέλα Switch θα υποστηρίζουν τόσο 4GB όσο και 8GB μνήμης, αλλά και LPDDR4X DRAM, κάτι που θα πρέπει να προσφέρει μία μικρή αύξηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ο Heskin λέει επίσης ότι η μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) στο μοντέλο «New» Switch είναι υψηλότερη από του Switch Lite, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μικρή αύξηση της απόδοσης για τα ανωτέρω μοντέλα.

Ενώ τα τρέχοντα μοντέλα Switch υποστηρίζουν μόνο 32 GB εσωτερικής μνήμης, τα μοντέλα “New” Switch μπορούν επίσης να προσφέρουν περισσότερη εσωτερική αποθήκευση.

Εκτός όμως από τα δύο μοντέλα που αναφέρονται παραπάνω, φήμες έχουν κυκλοφορήσει ότι η Nintendo σκοπεύει να ξεκινήσει ένα μοντέλο Switch Pro που βασίζεται στο ισχυρότερο Tegra X2 SoC της NVIDIA, με σημαντικές βελτιώσεις μνήμης και απόδοσης. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα από την εταιρεία.

Η Nintendo αναμένεται να κυκλοφορήσει το Switch Lite αργότερα φέτος, στις 20 Σεπτεμβρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS