ΑρχικήHow ToTOP Free Torrent Clients που πρέπει να δοκιμάσετε!

TOP Free Torrent Clients που πρέπει να δοκιμάσετε!

Τα αρχεία torrent χωρίς το αντίστοιχο πρόγραμμα, για να κατεβάσετε τοπικά το περιεχόμενο τους, είναι απλά άχρηστα.

Ας δούμε λοιπόν τα 7 καλύτερα torrent clients για Windows, Mac, Linux και Android.

Bitport.io

Torrent

Όταν κάνετε download μέσω torrent, είστε επιρρεπείς σε απειλές και άλλου είδους θέματα ασφάλειας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας προφυλάσσει καθώς είναι βασισμένο στο cloud. Υπάρχουν εφαρμογές βασισμένες στο Bitport.io για Android, iOS, App TV, Roku και Chromecast. Χρησιμοποιεί μόνο τους servers του ίδιου του site, οπότε προσφέρει ασφάλεια και έχει εύκολη χρήση και αναζήτηση. Σας παρέχει τη δυνατότητα stream σε αναλύσεις έως και 4k. Ακόμα, ας μην ξεχνάμε, ότι δεν χρειάζεται καν να το εγκαταστήσετε καθώς υπάρχει online. Το μόνο αρνητικό του είναι πως προχωρημένες ρυθμίσεις του, είναι διαθέσιμες μόνο επί πληρωμή. Παρόλα αυτά είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα του είδους του.

qBittorrent

Torrent

Αν είστε χρήστες PC και ψάχνετε απλότητα και ταχύτητα τότε το qBittorrent είναι ιδανικό για εσάς. Ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, ιδανικό για αρχάριους στη χρήση torrents, χρησιμοποιεί ελάχιστα τους πόρους του υπολογιστή σας. Γίνεται έτσι αρεστό, στους χρήστες με συστήματα χαμηλών προδιαγραφών. Όσον αφορά τις άλλες λειτουργίες, έχει ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης, media player και κωδικοποίηση, κάνοντας το έτσι ίσως το μεγαλύτερο ανταγωνιστή του διάσημου uTorrent. Αν ωστόσο προτιμάτε ακόμα περισσότερες λειτουργίες, το qBittorent υστερεί σε σχέση με το uTorrent.

utorrent

Torrent

Σήμα κατατεθέν των torrents, το utorrent αποτελεί ίσως την πιο ολοκληρωμένη λύση. Απασχολεί κι αυτό ελάχιστους πόρους από τον υπολογιστή σας και καλύπτει τα βασικά απλά, ώστε να κατεβάζετε εύκολα ότι θέλετε. Μπορείτε ακόμη, να φτιάχνετε τα δικά σας torrents και να τα ανεβάζετε οι ίδιοι online. Στα αρνητικά του είναι ο καταιγισμός των διαφημίσεων και η έλλειψη μηχανής αναζήτησης. Παρουσιάζονται επίσης κατά καιρούς διάφορα bugs, αλλά η αντιμετώπιση τους είναι συνήθως άμεση. Συνοψίζοντας, μιλάμε για ένα πρόγραμμα που προσφέρει υψηλή ποιότητα λειτουργίας. Δίνει ακόμη και τη δυνατότητα προγραμματισμού για το upload/download των torrents.

Deluge

Torrent

Αν δε γνωρίζετε το Deluge torrent, οφείλεται μάλλον στο ότι σας έχει καλύψει κάποιο από τα προηγούμενα. Είναι και αυτό πολύ απλό και προσιτό για σχετικά άπειρους χρήστες. Δίνει επίσης τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με τους διάσημους browsers Chrome και Firefox. Παρότι απλό, όπως αναφέραμε, κάποιες φορές η διεπαφή του μπορεί να μπερδέψει όσους ασχολούνται για πρώτη φορά. Υπάρχει επίσης μια σχετική έλλειψη από επιπρόσθετες λειτουργίες, σε σχέση με τα προηγούμενα της λίστας μας.

Vuze

Torrent

Γνωστό στο παρελθόν σαν Azureus, προσφέρει δυνατότητες παρόμοιες του utorrent για μια μεγάλη ποικιλία τύπων αρχείων. Όταν το εγκαθιστάτε για πρώτη φορά σας δίνεται η επιλογή να κάνετε πολλές ρυθμίσεις, κάτι που είναι πολύ καλό για όποιον ξέρει. Προσφέρει κι αυτό ρυθμίσεις, όπως υποστήριξη των magnet links, όρια χρήσης σύνδεσης και φίλτρο στις Ips. Υπάρχουν επίσης αρκετές επιλογές που ίσως θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στην δωρεάν έκδοση του και όχι στην επί πληρωμή. Τέλος, λείπει η υποστήριξη στις Android συσκευές.

BitTorrent

Torrent

 

Καθώς είναι πολύ κοντά σε αυτά που προσφέρει το utorrent, αξίζει μια θέση στη λίστα μας. Εύκολο στη χρήση και ελαφρύ για τον υπολογιστή σας, αντίθετα από το Vuze δεν είναι επί πληρωμή. Σαν αποτέλεσμα βέβαια, περιέχει μια διαρκή παρουσία διαφημίσεων.

Transmission

Torrent

Σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή για χρήστες Mac, έρχεται το Transmission να αντικαταστήσει τα utorrent και BitTorrent, τα οποία είναι πιθανό να συναντούν προβλήματα σε αυτά τα λογισμικά. Απαιτεί εγκατάσταση από τον χρήστη, αλλά είναι πολύ ελαφρύ, όπως αρμόζει στα MacOS. Παρατηρήθηκε για τα Mac, πως η έκδοση 2.90 συνοδεύονταν με κακόβουλο λογισμικό, οπότε προτείνουμε την άμεση αναβάθμιση σε 2.92.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS