ΑρχικήsecurityΣαουδάραβες χάκαραν το κινητό τηλέφωνο του Jeff Bezos

Σαουδάραβες χάκαραν το κινητό τηλέφωνο του Jeff Bezos

BezosΟ επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας της Amazon ισχυρίζεται ότι hackers κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Amazon, Jeff Bezos. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες πέφτουν στην κυβέρνηση της Σουδικής Αραβίας, η οποία ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες του CEO.

Ο Gavin de Becker, σύμβουλος ασφαλείας, ερευνούσε την υπόθεση της διαρροής προσωπικών συνομιλιών του Bezos με την Lauren Sánchez, τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την εφημερίδα National Enquirer ο CEO της Amazon και η Sánchez είχαν σχέση.

Εν τω μεταξύ, λίγο καιρό πριν είχε ανακοινωθεί το διαζύγιο του Bezos με τη σύζυγό του, MacKenzie.

Ο Gavin de Becker ανέφερε ότι η μητρική εταιρία της National Enquirer, η American Media Inc, είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του και του είχε ζητήσει να μην αποκαλύψει ότι η εφημερίδα είχε συλλέξει τις πληροφορίες για τον Bezos αξιοποιώντας ηλεκτρονικές υποκλοπές.

Ο De Becker δηλώνει ότι τόσο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του είναι απολύτως σίγουροι ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο και τις προσωπικές πληροφορίες του Bezos. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι αν και κατά πόσο η American Media Inc γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS