ΑρχικήsecurityHackers διόρθωσαν 20 ελαττώματα ασφαλείας σε πλατφόρμες Cryptocurrency

Hackers διόρθωσαν 20 ελαττώματα ασφαλείας σε πλατφόρμες Cryptocurrency

hackers

Οι White Hat Hackers, συνεχίζουν την προσπάθεια να διορθώσουν ελαττώματα ασφαλείας σε πλατφόρμες Cryptocurrency. Η εργασία αυτή τους έχει επιφέρει τουλάχιστον $ 7.400 από δημοφιλείς πλατφόρμες όπως οι Monero και Stellar.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του HackerOne, εφτά projects που σχετιζόμενα με Cryptocurencies, πρόσφεραν ανταμοιβές σε blockchain Hackers, για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση 20 σφαλμάτων λογισμικού τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Πλατφόρμες και υπηρεσίες όπως οι Augur, Monero, ICON, Stellar, Crypto.com, Robinhood και Omise, ήταν ανάμεσα σε αυτές που πρόσφεραν αμοιβή σε hackers, προκειμένου να επιδιορθώσουν θέματα ασφαλείας.

Η Omise, η εταιρεία πίσω από το OmiseGO Cryptocurrency, είναι στην κορυφή της λίστας με οκτώ αναφορές ευπάθειας το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Η Augur, είχε τρεις αναφορές ευπάθειας με συνολικό κόστος 2.850 δολάρια σε ανταμοιβές, με ένα σφάλμα “μεσαίου κινδύνου” που στοίχισε μόνο του 2.500 $.

Η υπηρεσία Crypto.com, είχε επίσης τρεις αναφορές σφαλμάτων, αξίας $ 2.250.

Το Monero, πλήρωσε δύο φορές hackers για διορθώσεις. Το Stellar επίσης, πλήρωσε μόνο μία φορά, αλλά το ποσό που καθορίστηκε για την επιδιόρθωση παραμένει άγνωστο.

Η εταιρεία Robinhood, έδωσε αμοιβή για την επιδιόρθωση δύο σφαλμάτων, αλλά οι λεπτομέρειες αυτών των τρωτών σημείων δεν αποκαλύφθηκαν.

Δυστυχώς, η μεγάλη πλειοψηφία των εκθέσεων παραμένει αδημοσίευτη και οι λίγες που τελικά δημοσιοποιούνται, αφορούν μικρά χρηματικά ποσά.

20 σφάλματα και τουλάχιστον $ 7.400 σε πληρωμές μόλις τις δύο τελευταίες εβδομάδες, δεν ακούγεται και πολύ ενθαρρυντικό και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια περιστατικά.

Πράγματι, από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 13 Μαρτίου, καταβλήθηκαν 43 αμοιβές για επιδιορθώσεις ασφαλείας σε πλατφόρμες που σχετίζονται με blockchain, με ελάχιστο ποσό τα 23.675 δολάρια, να καταβάλλεται στους hackers που τις πραγματοποίησαν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS