ΑρχικήHow ToΠως να ενεργοποιήσετε το Messenger Dark Mode!

Πως να ενεργοποιήσετε το Messenger Dark Mode!

Το Facebook πειραματίζεται με το Dark Mode στο Messenger -που αποτελεί έντονη επιθυμία πολλών χρηστών- ήδη από το συνέδριο F8 του περασμένου έτους, αλλά μέχρι στιγμής είχε κυκλοφορήσει μόνο σε μερικές χώρες. Φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό είναι τώρα διαθέσιμο για όλους τους Android χρήστες – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα emoji φεγγάρι!

Ανακαλύπτοντας το dark mode easter egg είναι πολύ απλό. Απλώς στείλτε το ημισέληνο emoji 🌙 σε μια συνομιλία και πατήστε το αναδυόμενο μενού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ορισμένοι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να επανεκκινήσουν την εφαρμογή Messenger και να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις. Η εφαρμογή προειδοποιεί ότι το dark mode εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η μορφή του – αν και όλες οι υποενότητες του μενού ρυθμίσεων, φαίνεται να λειτουργούν μια χαρά.

Dark Mode

Όλα δείχνουν ότι το Facebook είναι αποφασισμένο να κρατήσει τους χρήστες στο οικοσύστημά του και με μια επανασχεδιασμένη UI του Messengerτη δυνατότητα ακύρωσης αποστολής μηνυμάτων και την πιθανή ενσωμάτωση των Messenger, Whatsapp και Instagram στην υποδομή, η εταιρεία ευελπιστεί οι νέες εντυπωσιακές δυνατότητες και τα χαρακτηριστκά να αποσπάσουν τη προσοχή των χρηστών αδιαφορώντας, έτσι, για τυχόν ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια απορρήτου τους.

Μένει να δούμε αν το κόλπο έπιασε.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS