ΑρχικήUpdatesΤα χαρακτηριστικά ασφάλειας & απορρήτου του Tor έρχονται στον Firefox

Τα χαρακτηριστικά ασφάλειας & απορρήτου του Tor έρχονται στον Firefox

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Για να κάνει την εμπειρία πλοήγησής σας ασφαλέστερη, η Mozilla ενσωματώνει στον Firefox ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ιδιωτικότητας και απορρήτου του Tor browser. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα είναι διαθέσιμα στην τελική έκδοση του Firefox 50.[/su_heading]

tor-firefοx

[su_note note_color=”#a8d3a3″ radius=”7″]To Tοr συχνά αναφέρεται ως ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία προστασίας της ιδιωτικής ζωής που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να προστατευτεί αποτελεσματικά από τη συνεχή και αδιάκριτη “επιτήρηση” των κυβερνήσεων και των hacker. Με τη βοήθεια των πολλαπλών στρωμάτων κρυπτογράφησης, οι χρήστες είναι σε θέση να κρύψουν την ταυτότητά τους και να περιηγηθούν στο διαδίκτυο με ασφάλεια.[/su_note]

Tην ανάγκη των χρηστών για ασφαλή περιήγηση και ιδιωτικότητα προσπαθεί να καλύψει τώρα και η Mozilla, η οποία σε συνεργασία με το Tοr Project, εργάζεται για να φέρει τα χαρακτηριστικά απορρήτου του Tor browser στον Firefox.

H Mozilla είναι πιθανό να ενσωματώσει τα νέα αυτά χαρακτηριστικά στην επερχόμενη έκδοση του Firefox 50. Για όσους δεν γνωρίζουν, το πρόγραμμα περιήγησης Tοr βασίζεται στο Firefox Εxtended Release.

Με την τελική έκδοση του Firefox 50, οι χρήστες θα είναι σε θέση να περιηγηθούν στο διαδίκτυο με έναν ενισχυμένο web browser. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Firefox έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή μια σειρά από τα χαρακτηριστικά του Tοr στις pre-release εκδόσεις του Firefox 50.

Δεδομένου ότι το mainstream διαδικτυακό κοινό δεν χρειάζεται όλα τα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά του Tοr, η Mozilla θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τις επιθυμητές επιλογές απορρήτου αναλόγως. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα χαρακτηριστικά που η εταιρεία θεωρεί ως απαραίτητα για την ασφαλή περιήγηση, θα είναι βαθιά ενσωματωμένα και άρρηκτα συνδεδεμένα με το πρόγραμμα περιήγησης.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS