ΑρχικήinetTumblr: Απαγόρευση ακατάλληλου περιεχομένου. TOP εναλλακτικά sites

Tumblr: Απαγόρευση ακατάλληλου περιεχομένου. TOP εναλλακτικά sites

To Tumblr εδώ και λίγο καιρό έχει απαγορεύσει το περιεχόμενο για ενήλικες με σκοπό να γίνει «ένα καλύτερο, πιο θετικό μέρος», αλλά η αλλαγή πολιτικής έχει οδηγήσει ορισμένους χρήστες στην εγκατάλειψη της πλατφόρμας.

Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς, σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές εναλλακτικές λύσεις που σίγουρα δεν απαγορεύουν το ακατάλληλο περιεχόμενο.

Tumblr

Newgrounds

Αν και ο σχεδιασμός του Newgrounds μπορεί να είναι παλιομοδίτικος (από το 1999), το site υπερηφανεύεται για την πλήρη ανεξαρτησία του, όπου επιτρέπει “όλα για όλους”.

Pillowfort

Το Pillowfort.io είναι μια user-friendly πλατφόρμα που προέκυψε από τους ανθρώπους που «παραπονιούνται για τους περιορισμούς και τις ατέλειες άλλων sites και θρηνούν ότι δεν υπάρχει πουθενά καλύτερα να πάνε».

Δυστυχώς, το Pillowfort είναι σε beta έκδοση και κοστίζει ένα μικρό ποσό για να συμμετάσχετε, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα ως χρήστη demo στην ιστοσελίδα του Pillowfort. Ενδέχεται όμως να έχετε προβλήματα πρόσβασης σε αυτήν, λόγω “high amount of traffic”.

 

Dreamwidth

Το Dreamwidth είναι μια ελεύθερη πλατφόρμα για που θέλει να μοιράζεται έργα τέχνης και δημιουργική γραφή.

 

Mastodon

Το Mastodon είναι μια κοινωνική πλατφόρμα, που σημαίνει ότι χιλιάδες ξεχωριστές κοινότητες υπάρχουν σε χωριστούς διακομιστές, αλλά όλες υπάρχουν σε ένα δίκτυο. Σε απάντηση στο Tumblr, το Mastodon κοινοποίησε ένα post με τους λόγους να επιλέξει κανείς την πλατφόρμα του ως νέα ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων.

«Είναι ένα εντελώς ελεύθερο κοινωνικό δίκτυο που συνδυάζει τα καλύτερα κομμάτια του Twitter και του Tumblr, αλλά η τεχνολογία είναι δομημένη με τρόπο που δεν μπορεί ποτέ να κλείσει».

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS