ΑρχικήUpdatesTumblr: Νέα συνδρομητική δυνατότητα για κατάργηση διαφημίσεων

Tumblr: Νέα συνδρομητική δυνατότητα για κατάργηση διαφημίσεων

Το κοινωνικό δίκτυο και η πλατφόρμα microblogging Tumblr ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι οι χρήστες του, μπορούν πλέον να πληρώσουν για να αφαιρέσουν τις διακοπές διαφημίσεων όταν περιηγούνται σε blog και posts. Όσοι επιλέξουν να πληρώσουν την συνδρομή δεν θα βλέπουν διαφημίσεις όταν περιηγούνται στο Tumblr είτε από υπολογιστή είτε στην εφαρμογή του κινητού.

Δείτε επίσης: Τα νέα φίλτρα του Google Drive που διευκολύνουν την αναζήτηση διατίθενται σε όλους

Tumblr: νέα δυνατότητα συνδρομής για κατάργηση διαφημίσεων
Tumblr: νέα δυνατότητα συνδρομής για κατάργηση διαφημίσεων

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από το Tumblr Staff, ότι οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν μηνιαία συνδρομή 4,99 $ ή ετήσια συνδρομή 39,99 $ (με έκπτωση των 33%) για να αφαιρέσουν τις διαφημίσεις από την πλατφόρμα. Φυσικά, η δυνατότητα είναι προαιρετική και οι χρήστες που δεν θέλουν να πληρώσουν θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Tumblr δωρεάν με διαφημίσεις. Αλλά για όσους αποφασίσουν να πληρώσουν την συνδρομή, τους δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουν το Tumblr όπως ήταν πριν η Yahoo αγοράσει η πλατφόρμα το 2013 και πριν η Verizon πουλήσει το Tumblr στον ιδιοκτήτη του WordPress, Automattic Inc. για ένα μικρό ποσοστό της αρχικής του αξίας.

Το The Verge αναφέρει ότι ο ιδρυτής του Tumblr, ο David Karp, ήταν πάντα αντίθετος με την προβολή διαφημίσεων στην πλατφόρμα του. Ωστόσο, μετά την πώληση της εταιρείας το 2013, ο ιδρυτής αποφάσισε να εισάγει τις διαφημίσεις ως έναν τρόπο δημιουργίας εσόδων. Από τότε η πλατφόρμα μαστίζεται από ενοχλητικές διαφημίσεις που φαίνεται να κατακλύζουν το feed οι οποίες συχνά δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Tumblr: νέα δυνατότητα συνδρομής για κατάργηση διαφημίσεων
Tumblr: νέα δυνατότητα συνδρομής για κατάργηση διαφημίσεων

Δείτε επίσης: Instagram: Τα accounts αποκτούν την νέα ενότητα «your activity»

Ενώ η ανακοίνωση δείχνει ότι το Tumblr εξακολουθεί να δεσμεύεται προς την υποστήριξη των χρηστών του, μπορεί πλέον να είναι πολύ αργά, καθώς το κοινωνικό δίκτυο έχει ήδη χάσει αρκετούς χρήστες αφού μπλόκαρε το περιεχόμενο για ενηλίκους στην πλατφόρμα. Τώρα για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν και να αγαπούν το κοινωνικό δίκτυο, είναι βέβαιο ότι η νέα δυνατότητα θα τους αρέσει.

Τέλος, εάν είστε χρήστης συσκευής iOS, μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή Tumblr δωρεάν στο App Store.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS