Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Η Cisco προειδοποιεί για σφάλμα κωδικού στο Network Assurance Engine

Η Cisco προειδοποιεί τους πελάτες της πως πρέπει άμεσα να εγκαταστήσουν μία αναβάθμιση, η οποία θα διορθώσει ένα πολύ σοβαρό...
Read More
infosec

500px: Παραβίαση δεδομένων του 2018 εξέθεσε πληροφορίες χρηστών

500px: Η πλατφόρμα κοινοποίησης φωτογραφιών αποκάλυψε πως υπήρχε ένα σφάλμα ασφαλείας που εξέθεσε τα προσωπικά δεδομένα χρηστών και τις πληροφορίες...
Read More
infosec

Χακαρισμένοι λογαριασμοί Twitter χρησιμοποιούνται για να προμοτάρουν την Σαουδική Αραβία

Αρκετοί verified λογαριασμοί Twitter έχουν αναληφθεί από παλιούς συνεργάτες την Σαουδική Αραβία και μερικοί τους έχουν χρησιμοποιήσει για να προωθήσουν...
Read More
infosec

10 εταιρείες που προσπάθησαν να αγοράσουν το Facebook

Το Facebook, όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι μόνο μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλής πλατφόρμες δισεκατομμύρια χρηστών αλλά και...
Read More
Latest Posts

Πώς να επιλέξετε το σωστό Web Hosting;

hostingΣτον τομέα των web domains, δύο υπηρεσίες hosting είναι αυτές που ξεχωρίζουν- οι GoDaddy και HostGator μεταξύ πολλών άλλων επιλογών παρόχων. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πακέτων hosting για εξειδικευμένες ανάγκες, καθώς και επιπλέον χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά για κάθε εταιρεία. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να εξετάσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπηρεσίες hosting σας:

  1. Διαθεσιμότητα

Συνήθως, τα ποσοστά uptime θα πρέπει να είναι κάπου 99,95% και άνω. Όταν κάνετε μια σύγκριση GoDaddy vs HostGator, και οι δύο προσφέρουν υψηλή διαθεσιμότητα και υπόσχονται ότι ο ιστότοπός σας δεν θα αντιμετωπίσει downtimes μεγάλης διάρκειας, λόγω σφαλμάτων server και άλλων υπηρεσιών συντήρησης.

  1. Κατανομή εύρους ζώνης

Για ιστότοπους που έχουν μεγάλο περιεχόμενο, όπως ένας ιστότοπος video blog ή μια ηλεκτρονική αγορά, το εύρος ζώνης γίνεται ένας σημαντικός παράγοντας. Θα χρειαστείτε έναν παροχέα που θα σας δώσει το εύρος ζώνης που χρειάζεστε χωρίς όρια και χωρίς ποινές.

  1. Χώρος στο δίσκο

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν μεγάλα ποσά δεδομένων και τρέχουν εφαρμογές που καταναλώνουν πολλή ενέργεια, πρέπει να σκεφτούν πόσo χώρο στο δίσκο χρειάζονται. Όσο περισσότερο χώρο έχετε τόσο λιγότερο θα πρέπει να ανησυχείτε για την εξάντλησή του και την ανάγκη αναβάθμισης στη μέση της σύμβασής σας.

  1. Δυνατότητα χρήσης SSL

Το SSL είναι σημαντικό αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα πληρωμών. Επιλέξτε το πακέτο hosting που σας δίνει τα πιο πρόσφατα πιστοποιητικά SSL για μέγιστη ασφάλεια, τόσο δική σας όσο και των καταναλωτών.

  1. Πίνακας ελέγχου

Το cPanel είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πακέτα ελέγχου web που χρησιμοποιούνται, και τόσο το HostGator όσο και το GoDaddy το έχουν στη διάθεσή τους. Εδώ, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το server και τον ιστότοπό σας σε μια φιλική προς το χρήστη αλλά ισχυρή πλατφόρμα.

  1. Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Επιλέξτε ένα πακέτο hosting που μπορεί να σας δώσει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρόμοιες με το domain του ιστότοπού σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας οπουδήποτε, με επιλογές προώθησης, autorespond και αποστολής ενημερωτικών δελτίων.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *