Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Η GoDaddy αγοράζει την Sucuri

Η GoDaddy κατάφερε να συνάψει μια συμφωνία για την αγορά της Sucuri, μια εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας για ιστοσελίδες. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Sucuri είναι μια πλατφόρμα ασφαλείας που προσφέρει μια σουίτα εργαλείων ασφαλείας για την προστασία ιστοσελίδων από τις αναδυόμενες ηλεκτρονικές απειλές. Η σουίτα εργαλείων της Sucuri παρέχει στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων τη λύση που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στα hacks όταν αυτά συμβαίνουν, και επιδιορθώνει τρωτά σημεία.GoDaddy Sucuri

Η εταιρεία παρέχει ένα plug-in για την πλατφόρμα του WordPress, και συμμετέχει ενεργά στην προώθηση της ευαισθητοποίησης σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης ιστοσελίδων του WordPress.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας δεν είναι ειδικοί στην ασφάλεια ιστοσελίδων, ούτε θα πρέπει να πρέπει να είναι να εξασφαλίσουν τις ιστοσελίδες τους», δήλωσε ο Kevin Doerr, Senior Vice President και General Manager of Security, της GoDaddy..

«Με την Sucuri στην GoDaddy θα προωθήσουμε την ψηφιακή ασφάλεια στους πελάτες μας, καθιστώντας τη εύκολη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Sucuri για την από κοινού ανάπτυξη προϊόντων που προωθούν λύσεις ασφάλειας.»

Η ομάδα της Sucuri αποτελείται από προγραμματιστές, αναλυτές και ερευνητές επικεντρωμένους σε διαφορετικά είδη επιθέσεων. Αυτή η προσέγγιση δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης ενός συστήματος που παρέχει απρόσκοπτη ροή των πληροφοριών μεταξύ των εσωτερικών ομάδων και της μεγαλύτερης online κοινότητας. Αυτή η διαδικασία είναι το κλειδί για την εξέλιξη του προϊόντος της Sucuri και την ικανότητά της να μένει μπροστά από τις αναδυόμενες απειλές.

«Από την ίδρυσή μας, είχαμε πάντα ένα και μοναδικό στόχο, αυτόν της προστασίας των ιστοσελίδες των πελατών μας. Το επιτυγχάνουμε με δύο πολύ απλές προσεγγίσεις: αναπτύσσοντας εφαρμογές που προσφέρουν αξία και είναι μπροστά από τις αναδυόμενες απειλές», δήλωσε ο ιδρυτής της Sucuri Daniel Cid.

«Τώρα έχουμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε αυτή την ίδια φιλοσοφία σε εκατομμύρια ιστοσελίδες. Από τις συνομιλίες μας με την GoDaddy έγινε σαφές ότι μοιραζόμαστε την ίδια πελατοκεντρική φιλοσοφία και έχουμε σαν πρώτη δέσμευση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να είναι ασφαλείς στο διαδίκτυο.»

«Η Sucuri θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, όπως κάνουμε πάντα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sucuri Tony Perez.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *