ΑρχικήReviewsSony Xperia XZ4: Απόδοση, κάμερα και ημερομηνία κυκλοφορίας

Sony Xperia XZ4: Απόδοση, κάμερα και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Sony Xperia XZ4 αναμένεται να παρουσιαστεί στο Συνέδριο Mobile World της Sony, την Δευτέρα στις 25 Φεβρουαρίου και εικάζεται πως θα είναι το καλύτερο smartphone που έβγαλε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Αρχικά να αναφερθεί πως το Sony Xperia XZ4 έχει πάρει το όνομά του από το πετυχημένο μοντέλο Xperia XZ3. Εκτός από όλες τις υποθέσεις, παρακάτω ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες από επίσημες πηγές ως προς τον σχεδιασμό, την απόδοση και την κάμερα!

Sony

Σχεδιασμός

Αν και η Sony έχει μειώσει τα bezels στο handset του Xperia XZ3, η εταιρεία θα παρουσιάσει ακόμα πιο μικρά borders γύρω από το panel του καινούριου μοντέλου. Ειδικότερα, τα bezels θα είναι μικροσκοπικά στην κορυφή χωρίς κανένα notch. Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια θα θυμίζει αρκετά αυτό που προσφέρεται από το Galaxy Note 9. Παρόλα αυτά, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό θα είναι το ύψος της οθόνης! Το Xperia XZ4 θα έχει ένα panel με 21:9 aspect ratio και ένα form factor που θα είναι μοναδικό για ένα smartphone.

Απόδοση

Το Sony Xperia XZ4 θα έχει τον επεξεργαστή της Qualcomm, το νέο Snapdragon 855 και θα περιλαμβάνει το ελάχιστο των 6GB μνήμης RAM. Το νέο chipset θα μπορεί να προσφέρει ταχύτατη απόδοση στο λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie. Επιπλέον, πολλοί ειδικοί έκαναν λόγο πως θα είναι εφικτή η υποστήριξη των navigations της Google.

Κάμερα

Δυστυχώς όσον αφορά την κάμερα δεν γνωρίζουμε κάτι με βεβαιότητα αλλά σύμφωνα με κάποιες φήμες και διαρροές, λέγεται πως το Xperia XZ4 θα περιλαμβάνει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και άλλη μία στο μπροστινό. Για την ώρα, δεν είναι γνωστές οι λειτουργίες της κάθε κάμερας.

Τιμή

Οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το Xperia XZ4 δεν έχουν δείξει κάτι για την τιμή αλλά αν σκεφτούμε την τιμή των 699 δολαρίων του προηγούμενου μοντέλου, είναι αρκετά πιθανό η τιμή για το νέο μοντέλο να διαμορφωθεί ακόμα πιο ψηλά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Sony θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο μοντέλο στη Βαρκελώνη στις 25 Φεβρουαρίου, όπου και θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS