ΑρχικήHow ToΒάλτε τα εικονίδια των Windows 98 στα Windows 10

Βάλτε τα εικονίδια των Windows 98 στα Windows 10

Εάν νοσταλγείτε τα εικονίδια των Windows 98 ή απλά θέλετε να μπερδέψετε τους φίλους σας για το λειτουργικό σας σύστημα, μπορείτε να αποκτήσετε και να τοποθετήσετε τα εικονίδια των Windows 98 στα Windows 10.

Αποκτήστε τα εικονίδια των Windows 98
Για την πλήρη σειρά των εικονιδίων των Windows 98, επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα. Μετακινηθείτε με την μπάρα στο παράθυρο προβολής των εικονιδίων και κάντε κλικ στο εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα αποθηκευτεί ως PNG εικόνα και θα πρέπει να το μετατρέψετε σε αρχείο ICO.

Για να μετατρέψετε ένα αρχείο PNG σε αρχείο ICO υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σας προτείνουμε το XnView ή το ICO Convert.

Αλλαγή εικονιδίων στα Windows 10
Μόλις έχετε σε μορφή ICO όλα τα εικονίδια που θέλετε να αντικαταστήσετε, ήρθε η ώρα να τα αλλάξετε. Θα γίνει σε δύο διαφορετικά στάδια, επειδή η αλλαγή των εικονιδίων για φακέλους και αρχείων είναι διαφορετική από την αλλαγή των εικονιδίων “αυτός ο υπολογιστής” και “κάδος ανακύκλωσης”.

Αυτός ο Υπολογιστής, Κάδος ανακύκλωσης, Δίκτυο, Φάκελος χρήστη
Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα Εξατομίκευση. Επιλέξτε την καρτέλα Θέματα και στα δεξιά, θα δείτε μια επιλογή που ονομάζεται “Ρυθμίσεις εικονιδίων επιφάνειας εργασίας”. Κάντε κλικ στο κουμπί και θα πάρετε το παρακάτω παράθυρο. Επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να αλλάξετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή εικονιδίου.

Στο παράθυρο που ανοίγει, επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι αν χρησιμοποιήσετε διαφορετικά εικονίδια για τον Κάδο ανακύκλωσης, να βάλετε διαφορετικά εικονίδια τόσο για την κενό όσο και για γεμάτο κάδο. Κάντε κλικ στην επιλογή “Εφαρμογή” και το εικονίδιο θα αλλάξει. Βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία εικονιδίων αποθηκεύονται κάπου στον σκληρό σας που δεν θα τα μετακινήσετε.

Φάκελοι και αρχεία
Για να αλλάξετε εικονίδια για φακέλους και αρχεία, μεταβείτε σε ένα από αυτά και κάντε δεξί κλικ. Επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού περιβάλλοντος. Στο παράθυρο Ιδιότητες, επιλέξτε την καρτέλα Προσαρμογή. Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή εικονιδίου και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο του φακέλου των Windows 98 που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτό. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή.

Επαναλάβετε αυτό για αρχεία και όλα τα άλλα στοιχεία για τα οποία θέλετε να αλλάξετε το εικονίδιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS