ΑρχικήinetDell Mobile Connect: Ενταχθείτε στο κόσμο του VR με τον Dell υπολογιστή...

Dell Mobile Connect: Ενταχθείτε στο κόσμο του VR με τον Dell υπολογιστή σας

Εκτός από το συναρπαστικό νέο hardware που ανακοίνωσε η Dell στη CES φέτος, υπάρχει και ένα εξαιρετικά έξυπνο software που έρχεται. Κοιτώντας με μια γρήγορη ματιά μια κατασκευή σε εξέλιξη της Dell Mobile Connect, την εφαρμογή που η Dell χτίζει τα τελευταία δύο χρόνια για να καταστήσει δυνατή την χρήση του τηλεφώνου σας απευθείας από τον Dell υπολογιστή σας. Αυτή η αρχική κατασκευή δεν έχει δημιουργηθεί για να διευκολυνθεί η αποστολή μηνυμάτων text και η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων από το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας. Επρόκειτο να μεταφέρετε ολόκληρη την εμπειρία του τηλεφώνου σας απευθείας σε οποιαδήποτε ακουστικά VR που είναι φιλικά προς τα Windows.

Dell

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dell Mobile Connect σε VR. Ο απλούστερος τρόπος είναι απευθείας μέσα από το υπάρχον σύστημα ειδοποίησης στα ακουστικά VR. Στο HTC Vive Pro που χρησιμοποιείται για αυτό το demo, τα μηνύματα text και άλλες ειδοποιήσεις εφαρμογών από το τηλέφωνο εμφανίστηκαν όπως και κάθε άλλη ειδοποίηση του SteamVR και όσο χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Android, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πλήρες σύστημα απάντησης των ειδοποιήσεων για να απαντήσετε ή να κάνετε like ή να βάλετε κάτι στα αγαπημένα σας.

Αυτό το σύστημα υποστηρίζει επίσης iPhone, αλλά τα χαρακτηριστικά απόκρισης είναι λίγο περιορισμένα επειδή το iOS είναι λίγο περιορισμένο από αυτή την άποψη.

Αλλά αν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε ένα επίπεδο στο Beat Sabre, ενώ περιμένετε να εμφανιστεί το ταξί σας, δεν χρειάζεται να είστε νευρικοί κοιτάζοντας το τηλέφωνο σας ενώ παίζετε. Στα τηλέφωνα Android, μπορείτε πραγματικά να φέρετε ολόκληρο το UI του τηλεφώνου σε VR και να το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να καλέσετε ένα Uber και να χρησιμοποιήσετε την πραγματική εφαρμογή Uber μέσα από το σετ μικροφώνου-ακουστικού, οι touch επιφάνειες στα χειριστήρια καθιστούν εύκολο το swipe και tap και γενικά την φυσική αίσθηση.

Η πρόσβαση σε ολόκληρο το UI σημαίνει αυτό ακριβώς. Μπορείτε να αναζητήσετε συμβουλές για το επίπεδο του Beat Sabre στο οποίο έχετε κολλήσει στο YouTube και να το βλέπετε καθώς παίζετε το επίπεδο. Μπορείτε να έχετε το αγαπημένο σας show στο Netflix δίπλα σας ενώ θα προσπαθείτε να λύσετε έναν πολύ δύσκολο γρίφο ή να ακούτε παράλληλα την μουσική που σας αρέσει χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε στο Desktop UI . Ακόμη μπορείτε να ανοίξετε την κάμερα και να τραβήξετε μια φωτογραφία παράλληλα.

Η Dell δεν δίνει ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η νέα έκδοση του Dell Mobile Connect, αλλά ακόμη και σε αυτή την πρώιμη έκδοση δούλεψε πολύ καλά. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που παρατηρήθηκε ήταν με τον ήχο, ο οποίος έπαιζε από το τηλέφωνο αντί μέσω των ακουστικών. Αυτό είναι κάτι πολύ μικρό, αλλά πραγματικά η εμπειρία θα γίνει πολύ υψηλού επιπέδου αν Dell καταφέρει να φέρει τον ήχο από το τηλέφωνο στα ακουστικά  όταν αυτή η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για το κοινό.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους οπαδούς VR αφού δεν θα χάνουν την υπόλοιπη ζωή τους την ώρα που παίζουν.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS