ΑρχικήinetΤο Google Coral με Android Q και Snapdragon 855 εντοπίστηκε στο Geekbench

Το Google Coral με Android Q και Snapdragon 855 εντοπίστηκε στο Geekbench

CoralΜια άγνωστη συσκευή της Google, με την κωδική ονομασία «Google Coral», έχει βρεθεί καταχωρημένη στο Geekbench, υπονοώντας την πιθανή εισαγωγή μιας νέας συσκευής από την εταιρεία.

Σύμφωνα με την καταχώριση, το Google Coral θα μπορούσε να τρέξει το απρογραμμάτιστο λειτουργικό σύστημα επόμενης γενιάς, το οποίο ονομάστηκε Android Q, για το οποίο ακούσαμε πρόσφατα να κυκλοφορούν πολλές φήμες. Η συσκευή φαίνεται να είναι η πρώτη που περιλαμβάνει το μελλοντικό Android Q στην καταχώρισή της.

Η συσκευή αναμένεται να τροφοδοτείται από τον τελευταίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 με οκτώ πυρήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι το Android Q θα ανακοινωθεί επίσημα στην εκδήλωση I / O της Google το Μάιο του τρέχοντος έτους και θα είναι διαθέσιμο σε όλους, ξεκινώντας από το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Η συσκευή στην λίστα απέκτησε βαθμολογία 3296 στις δοκιμές single-core και βαθμολογία 9235 στις δοκιμές multi-core. Επιπλέον, η συσκευή είναι πιθανό να διαθέτει 6GB μνήμης RAM.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια συσκευή μπορεί να υποδεικνύει η καταχώριση, θα μπορούσε να είναι είτε ένα νέο smartphone Google Pixel, είτε ένα ακόμα Chromebook (η μητρική πλακέτα με το όνομα “Coral” που βρίσκεται στην καταχώριση, είναι παρόμοια με τα συνηθισμένα ονόματα των μητρικών καρτών Chromebook).

Δεδομένου ότι δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες αυτή τη στιγμή, οι προαναφερθείσες λεπτομέρειες πρέπει να ληφθούν με επιφύλαξη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS