ΑρχικήinetGoPro: Η κάμερα Fusion VR βελτιώνεται μέσω αναβάθμισης λογισμικού

GoPro: Η κάμερα Fusion VR βελτιώνεται μέσω αναβάθμισης λογισμικού

Η GoPro κυκλοφόρησε το beta firmware, το οποίο θα επιτρέψει στην κάμερα της Fusion VR να έχει 5.6K σφαιρικό βίντεο στα 24 frames ανά δευτερόλεπτο. Δεν πρόκειται για κάποια τεράστια αλλαγή, καθώς το αρχικό ήταν ήδη στα 5.2K αλλά εξακολουθεί να είναι αξιοσημείωτο στα όρια ενός κράνους VR.

GoPro

Ο στόχος της GoPro είναι να καταφέρει ο πελάτης να κάνει λήψη στα 5.8K και παράλληλα να παράγει ένα ολοκληρωμένο βίντεο. Το πιο εντυπωσιακό σε όλη αυτή την αλλαγή είναι πως η GoPro θα κάνει την αναβάθμιση για την βελτίωση της ανάλυσης της κάμερας μέσω λογισμικού, γεγονός που δεν το ακούμε συχνά από αντίστοιχες εταιρείες.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, το firmware της GoPro υποστηρίζει επιπλέον time lapses στην αντίστοιχη λειτουργία και υπάρχει υποστήριξη για φωτογραφίες τύπου RAW τόσο για τα time-lapses όσο και για την νυχτερινή λειτουργία. Αντίστοιχες αναβαθμίσεις στο λογισμικό Fusion Studio στον υπολογιστή σας θα  σας παρέχουν βελτιωμένη ποιότητα στην εικόνα και καλύτερη εισαγωγή στις εκδοχές Premiere και After Effects του Adobe 2019.

Η αναβάθμιση της ανάλυσης της κάμερας μέσω λογισμικού ήρθε ως ευχάριστη έκπληξη στους πελάτες της GoPro αλλά το beta στέλνει το μήνυμα πως η GoPro είναι ακόμα δεσμευμένη στο να δώσει VR video κάμερα. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, την στιγμή που ο διευθυντής της εταιρείας Nick Woodman επιβεβαίωσε μία κάμερα Fusion 2 VR κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ στη γνωστή εκδήλωση CES 2019.

Λίγα λόγια για το προηγούμενο μοντέλο

Για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο αναβαθμισμένο μοντέλο, σας δίνουμε μερικές πληροφορίες για το προηγούμενο. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη κάμερα με πολλά χρήσιμα features που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το προηγούμενο έτος. Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά μερικά από τα χαρακτηριστικά της κάμερας Fusion GoPro:

  • 2K30 και 3K60 σφαιρικό βίντεο
  • 18MP σφαιρική φωτογραφία
  • Advanced Stabilization
  • 360 Audio
  • Αδιάβροχη μέχρι και τα 5m
  • Time Lapse Video και φωτογραφίες, Night Lapse και Burst Modes
  • Φωνητικός έλεγχος σε 10 γλώσσες
  • GPS, Accelerometer, Gyroscope και Compass
  • Wi-Fi και Bluetooth

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS