ΑρχικήReviewsΗ Sharp αποκαλύπτει την 8K mirrorless κάμερα στο CES 2019!

Η Sharp αποκαλύπτει την 8K mirrorless κάμερα στο CES 2019!

Κανείς δεν περίμενε πως η ιαπωνική εταιρεία Sharp θα λανσάρει την πιο προσιτή οικονομικά mirrorless video κάμερα 8K Micro Four Thirds!

Sharp

Η εταιρεία ηλεκτρονικών προϊόντων έκανε ήδη επίδειξη στο CES 2019 της καινούριας 8K κάμερας, η οποία δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες αλλά και σε κανονικούς καταναλωτές! Η Kinotika επισκέφθηκε το stand της Sharp στη διασημότερη εκδήλωση για προβολή καινούριων τεχνολογικών προϊόντων CES, στο Las Vegas και εκεί παρατήρησε μία νέα κάμερα, γνωστή ως 8K video camera.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κορυφαίο προϊόν με ένα CMOS αισθητήρα και έχει τη δυνατότητα να φωτογραφίσει σε 8K στα 30p, χρησιμοποιώντας το H.265 codec. Επιπλέον, υπάρχει in-camera stabilization, είτε από in-body stabilization ή από ένα ηλεκτρονικό σύστημα. Όσον αφορά την προβολή της στο event, η νέα κάμερα της Sharp τοποθετήθηκε με ένα Olympus M.Zuiko των 40-150 φακών και όταν βγει στην αγορά αναμένεται να διαθέτει ένα στήριγμα Micro Four Thirds. Οπουδήποτε αλλού, οι πελάτες θα βρουν μία μεγάλη οθόνη 5.0-inch, η οποία θα μπορεί να τραβηχτεί από το σύστημα της μηχανής προς τα έξω, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

Επίσης, τα επιπρόσθετα features περιέχουν μία θυρίδα μονής SD κάρτας (UHS-II), ένα πλήρους μεγέθους HDMI port, μία USB-C συνδεσιμότητα, ένα βύσμα ακουστικών, μία εισαγωγή μικροφώνου και ένα port μικρού XLR audio-in. Παρόλα αυτά, η Sharp έδειξε πως αυτές οι προδιαγραφές μπορούν να αλλάξουν προτού η κάμερα κυκλοφορήσει επισήμως στο NAB 2019, τον Απρίλιο. Η αλήθεια είναι πως η 8K mirrorless video κάμερα από την Sharp θυμίζει αρκετά την Pocket Cinema Camera 4K από την Blackmagic. Όσον αφορά το κόστος, αναμένεται να είναι λίγο πιο κάτω από 5.000 δολάρια. Παρόλο που μπορεί να θεωρηθεί ακριβή, δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες αλλά και σε ερασιτέχνες.

Η εμφάνιση της νέας κάμερας ήταν μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για τους ειδικούς και τους πελάτες της εταιρείας, διότι φαίνεται να είναι η πρώτη 8K κάμερα των 5.000 δολαρίων που όπως αναφέρθηκε δεν απευθύνεται μόνο σε professionals. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με μία σύντομη παρουσίαση του νέου προϊόντος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS