Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Windows 10: Οι χρήστες μπορούν να τρέξουν οποιοδήποτε Android App σε PC

Η Microsoft εργάζεται σκληρά για να κλείσει το χάσμα μεταξύ των τηλεφώνων και των υπολογιστών και το ντεμπούτο της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ουσιαστικές ενημερώσεις για την εφαρμογή «Your Phone», συμπεριλαμβανομένης μιας νέας λειτουργίας που αποκαλείται «mirroring εφαρμογών», η οποία θα επιτρέπει ουσιαστικά στους χρήστες να τρέχουν εφαρμογές Android σε PC.

Το τηλέφωνό σας ήταν σε δοκιμή beta ως μέρος του προγράμματος Windows Insider και με το ντεμπούτο του Windows 10 Update Οκτωβρίου 2018, είναι διαθέσιμο για χρήστες με δύο μόνο χαρακτηριστικά: πρόσβαση στο photo gallery και μηνύματα.

Βασικά, συνδυάζοντας το Android τηλέφωνο σας με έναν υπολογιστή Windows 10 χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας, μπορείτε απλά να κάνετε drag and drop στις φωτογραφίες από τη συλλογή στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε εφαρμογές του Office. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε μηνύματα στις επαφές σας με πρόσβαση στις συνομιλίες στο PC σας.

Σε μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση, η οποία φαίνεται να περιορίζεται στο Android, η εφαρμογή «Your Phone» θα επιτρέψει στα Windows 10 να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε εφαρμογή Android στους υπολογιστές τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της εταιρείας στις 2 Οκτωβρίου, η Microsoft παρουσίασε την ενσωμάτωση του Snapchat, παρουσιάζοντας μια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ενός χρήστη κινητού και κάποιου που chat-άρει σε μια Surface συσκευή.

Η λειτουργία “mirroring” της εφαρμογής θα επέτρεπε τεχνικά την υποστήριξη όλων των εφαρμογών Android στα Windows 10, τουλάχιστον στο Android. Στο iPhone, η Microsoft επεξεργάζεται λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να συνεχίζουν την περιήγησή τους από εκεί που έφυγαν στα τηλέφωνά τους, καθώς η λειτουργικότητα είναι περιορισμένη εξαιτίας του οικοσυστήματος της Apple.

Προς το παρόν, ωστόσο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το χρόνο κατά τον οποίο η εφαρμογή «Your Phone» θα μπορούσε να υποστηρίξει πλήρως τις εφαρμογές Android, αν και η Microsoft εργάζεται ήδη σε αυτό και μπορεί να γίνει κάποια ανακοίνωση τους προσεχείς μήνες.

Επίσης, δεν είναι γνωστό αν οι χρήστες σε iPhone μπορούν να λάβουν την ίδια υποστήριξη για την εκτέλεση εφαρμογών σε υπολογιστές, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα.

Windows

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *