ΑρχικήinetRazer sila: Το νέο router της εταιρείας σχεδιασμένο για gamers

Razer sila: Το νέο router της εταιρείας σχεδιασμένο για gamers

Η Razer είναι μια εταιρεία συνώνυμη με τα gaming προϊόντα, καθώς όλα τις τα προϊόντα προορίζονται για gamers, από laptop, περιφερειακά, αλλά και άλλες συσκευές. Σήμερα η εταιρεία προσθέτει ένα ακόμα προϊόν στην λίστα της, αυτή τη φορά ένα router εν ονόματα  Razer Sila.

Razer sila gaming router

Το Sila είναι ένα 802.11ac AC3000 router, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δώσουν χειροκίνητα προτεραιότητα σε συγκεκριμένες εφαρμογές ή συσκευές στο δίκτυο του. Με αυτή την τεχνολογία η Razer ισχυρίζεται ότι θα μπορεί να παρέχει στους gamers που παίζουν σε pc ή κονσόλες, την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ακόμα και αν γίνεται χρήση WIFI.

Εναλλακτικά, εάν οι χρήστες δεν θέλουν να κάνουν οι ίδιοι την ρύθμιση, μπορούν να ενεργοποιήσουν το Razer FasTrack technology, μια λειτουργία που επιτρέπει στο router να «μάθει» μόνο του σε ποια πακέτα πρέπει να δίνει προτεραιότητα, όσο βρίσκεται στο gaming mode.

Σύμφωνα με την Razer, χάρη στην Multi-Channel ZeroWait DFS τεχνολογία του router, θα είναι δυνατή η αυτόματη αλλαγή του καναλιού στο οποίο θα δουλεύει το router, όταν λόγω συμφόρησης είναι απαραίτητο.

Επιπλέον, με την χρήση δυο ή παραπάνω Razer Sila router θα είναι δυνατή η δημιουργία δικτύου με τοπολογία mesh. Με την χρήση της συγκεκριμένης τοπολογίας, οι συσκευές (clients) θα μπορούν να συνδεθούν δυναμικά από το ένα router στο άλλο χωρίς να υπάρχει διακοπή ή να πρέπει να αλλάξει χειροκίνητα ο χρήστης το wifi στο οποίο είναι συνδεδεμένο.

Η διαχείριση του router προς το παρών θα είναι δυνατή μόνο μέσω τον εφαρμογών που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία για Android και iOS. Η συσκευή πωλείται στα 249.00 δολάρια, και μπορείτε να την βρείτε στο επίσημο online store της εταιρείας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS