ΑρχικήinetGalaxy Note 9: Τυλίγεται στις φλόγες ενώ βρίσκεται στην τσάντα μιας γυναίκας!

Galaxy Note 9: Τυλίγεται στις φλόγες ενώ βρίσκεται στην τσάντα μιας γυναίκας!

Άσχημα τα νέα για την Samsung, εφόσον σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ένα Galaxy Note 9 τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν μέσα στη τσάντα μιας γυναίκας.

Εκεί που πιστεύαμε ότι το Note 9 θα αποκαταστήσει τη φήμη της σειράς μετά το σκάνδαλο που είχε προκληθεί από τον προκάτοχο του, το Note 7, μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε εξάλλου πόσο κακή ήταν η εμπειρία με το Note 7 για την εταιρεία καθώς έπρεπε να αναβάλλει την πώληση μιας ολόκληρης σειράς συσκευών.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος στους καταναλωτές για να αρχίσουν να εμπιστεύονται τη Samsung και πάλι. Τώρα, η ανάφλεξη του Note 9 θα φέρει πίσω για την εταιρεία όλα τα προβλήματα που προσπάθησε να σβήσει.

Note 9

Samsung Galaxy Note 9: Η στιγμή ανάφλεξης.

Η Diane Chung, μια κτηματομεσίτης, υπέβαλε μια αγωγή κατά της Samsung στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης καθώς, όπως ισχυρίζεται, το Samsung Galaxy Note 9 της στις 3 Σεπτεμβρίου άρχισε να ζεσταίνεται επικίνδυνα.

Σταμάτησε να το χρησιμοποιεί και το έβαλε στη τσάντα της, μέχρι που άρχισε να ακούει κάποιους περίεργους ήχους και να βγαίνει καπνός μέσα από αυτή.

Μόλις ξέσπασε η φωτιά, άδειασε αμέσως την τσάντα της, έπιασε το κινητό με ένα ρούχο και το πέταξε σε ένα δοχείο με νερό που βρισκόταν κοντά της. Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά το γεγονός ότι έχουμε ήδη μια δίκη σημαίνει ότι ήταν μια σοβαρή υπόθεση.

Προς το παρόν, το περιστατικό είναι στο δικαστήριο, πράγμα που σημαίνει ότι μένει ακόμα να προσδιοριστεί τι ακριβώς συνέβη.

Η Samsung, μετά το φιάσκο του Note 7, έθεσε σε εφαρμογή μερικά πολύ σοβαρά μέτρα ασφαλείας για να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ατύχημα. Τα πράγματα δείχνουν, όμως, ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αποκλειστεί αυτός ο τύπος ατυχημάτων.

Οι μπαταρίες για high-end συσκευές γίνονται όλο και μεγαλύτερες και πιο ισχυρές, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να πάρουν φωτιά. Ευτυχώς, δεν συμβαίνει τόσο συχνά…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS