Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Το νέο Galaxy S10 θα διαθέτει πέντε διαφορετικές κάμερες!

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στην αναμενόμενη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S10 το 2019, τόσο περισσότερες είναι οι διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η κορυφαία διαμόρφωση μπορεί να διαθέτει πέντε διαφορετικές κάμερες.

Αναμένουμε τρία διαφορετικά νέα μοντέλα της Samsung, με την πιο ακριβή συσκευή να φέρνει μια μεγάλη αναβάθμιση στην κάμερα.

Η Samsung φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της Apple κυκλοφορώντας τρία τηλέφωνα ως μέρος της σειράς Galaxy S10, ένα από τα οποία θα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή.

Δύο από τα smartphones έρχονται με ένα σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, όπως ακριβώς και η υπάρχουσα γενιά, αλλά το κορυφαίο Samsung Galaxy S10 + θα αναβαθμιστεί με μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας. Ταυτόχρονα, αναμένεται να διαθέτει μια διαμόρφωση διπλής κάμερας και στο μπροστινό μέρος.

Επομένως, μιλάμε ένα τηλέφωνο με πέντε διαφορετικές κάμερες, αν και ο σκοπός του τρίτου φακού στο πίσω μέρος δεν είναι ακόμη γνωστός. Ωστόσο, η Samsung θα συνεχίσει να επενδύει αρκετά στο τμήμα φωτογραφικών μηχανών, ειδικά όταν με την επόμενη ναυαρχίδα της γενιάς S γιορτάζεται η 10τη επέτειος της.

Galaxy S10

Μια ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί είναι εάν το S10 θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη ή όχι.

Οι προηγούμενες αναφορές το θεωρούν πολύ πιθανό να συμβεί, καθώς η Samsung δεν έχει απολύτως καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά πιο πρόσφατα, εικάζεται ότι ο αισθητήρας θα παραμείνει στην πλάτη ακριβώς όπως στην τρέχουσα γενιά.

Εάν η Samsung μεταφέρει πράγματι μια διαμόρφωση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, υπάρχει πιθανότητα ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων να ενσωματωθεί στην οθόνη. Βέβαια, η λειτουργία αυτή πιθανώς να διατίθεται αποκλειστικά στη διαμόρφωση της κορυφαίας κατηγορίας.

Το Galaxy S10 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2019, πιθανώς στα τέλη Ιανουαρίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν λίγο μετά την αποκάλυψη.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *