ΑρχικήinetΤο Windows 10 Mail App προσφέρει νέες εντυπωσιακές δυνατότητες

Το Windows 10 Mail App προσφέρει νέες εντυπωσιακές δυνατότητες

Η Microsoft έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά σημαντική ενημέρωση για την προεπιλεγμένη εφαρμογή Mail στα Windows 10 που φέρνει βελτιώσεις στην υποστήριξη για ψηφιακές υπογραφές.

Η νέα δυνατότητα έρχεται με την έκδοση 17.9226.21485.0 και είναι διαθέσιμη τόσο για τους insiders όσο και για τους χρήστες που διαθέτουν Windows 10 April 2018 Update.

Μέχρι στιγμής, η δυνατότητα υπογραφής στην εφαρμογή Mail επέτρεπε στους χρήστες να προσθέσουν κείμενο και τίποτα περισσότερο, αλλά με αυτήν την ενημέρωση, το Windows 10 app συμπεριφέρεται όπως ακριβώς και κάθε άλλο πιο προηγμένο email client. Mail

Με άλλα λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψηφιακή υπογραφή στην οποία θα μπορείτε να αλλάξετε την γραμματοσειρά, τις διαστάσεις και τα χρώματα και θα περιλαμβάνει εικόνες και συνδέσμους. Το νέο UI υπογραφής ανοίγει σε ένα ειδικό παράθυρο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ρυθμίσεις που άνοιγαν σε ένα flyout.

Το Mail λαμβάνει ενημερώσεις με ταχύτερο ρυθμό από ό, τι στο παρελθόν και η Microsoft φαίνεται να επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην προσθήκη νέων δυνατοτήτων που θα μπορούσαν να το ευθυγραμμίσουν με third-party email clients.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι πρόσφατες αναφορές υποστηρίζουν ότι η Microsoft εξέτασε την ανάπτυξη διάφορων Windows 10 core apps και η εφαρμογή Mail app ήταν μια από αυτές που τέθηκε στη μαύρη λίστα.

Ωστόσο, όλες αυτές οι βελτιώσεις αποδεικνύουν το αντίθετο, καθώς η εφαρμογή Mail αποκτά λειτουργίες που την καθιστούν μια ισχυρότερη εφαρμογή την οποία μπορούν να εμπιστευτούν οι χρήστες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS