ΑρχικήinetΤο Microsoft «Your Phone» app συνδέει Android και iPhone με το PC

Το Microsoft «Your Phone» app συνδέει Android και iPhone με το PC

appΑνάμεσα στις πολυάριθμες ανακοινώσεις που έγιναν στο συνέδριο προγραμματιστών Build 2018, υπάρχει και μία πολύ χρήσιμη για τους απλούς χρήστες. Η Microsoft έχει πάει την εμπειρία του cross-device σε άλλο επίπεδο, μέσω του νέου της app που ονομάζεται «Your Phone». Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη εταιρεία που κάνει κάτι τέτοιο. Το MacOS περιλαμβάνει ήδη μια λειτουργικότητα που επιτρέπει στους χρήστες του iOS να λαμβάνουν κλήσεις και κείμενα στο PC τους.

Άν και δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία σχετικά με την εφαρμογή, ένα από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά της είναι ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν mirroring το Android smartphone τους σε ένα Windows 10 PC.

Για το iOS, η δυνατότητα αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο οι χρήστες θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν ορισμένες ενέργειες, όπως πρόσβαση σε φωτογραφίες, μηνύματα και ειδοποιήσεις χωρίς να αγγίζουν το iPhone τους.

Για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία, οι συσκευές θα απαιτήσουν Edge Browser, το οποίο ενεργοποιεί την υπάρχουσα λειτουργία Continue on PC.

Το app θα παρουσιαστεί μέσω της έκδοσης Redstone 5 που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Εάν είστε ένας από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να περιμένουν για να τη δοκιμάσουν, εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider. Αλλά αν δεν θέλετε να εκτελέσετε το buggy build, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπάρχουσες λειτουργίες που συνδέουν το κινητό σας στα Windows 10.

Η Microsoft θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Your Phone», τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου των προγραμματιστών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS