ΑρχικήinetΤα νέα iPhone θα διαθέτουν σύστημα οπτικής κάμερας triple-lens

Τα νέα iPhone θα διαθέτουν σύστημα οπτικής κάμερας triple-lens

Όλοι περιμένουμε από την Apple να ανακοινώσει τα νέα της iPhone μοντέλα. Μέχρι όμως να το κάνει οι φήμες στο διαδίκτυο οργιάζουν. Παρακάτω θα αναφερθούμε σε μερικές από αυτές.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Yuanta Securities, Jeff Pu, η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα iPhone 2019 μοντέλο με σύστημα οπτικής κάμερας τριπλών φακών. Πιθανότατα, θα είναι μια παραλλαγή του iPhοne X, όπως το iPhοne X Plus.

Ο αναλυτής υποστηρίζει ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει τη νέα συσκευή το δεύτερο μισό του έτους, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Λογικά, αυτή η πρόβλεψή του θα βασίζεται στο γεγονός ότι κατασκευαστές Android έχουν ήδη κυκλοφορήσει τηλέφωνα με triple-lens κάμερα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η triple-lens κάμερα θα στολίζει μόνο τα high-end iPhone μοντέλα, τακτική που ακολουθούν και οι Android κατασκευαστές.iPhone

Η Apple προσπαθεί πάντα να φέρνει νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά για τους χρήστες της, ή αν δεν το καταφέρνει έστω να μην βρίσκεται ποτέ ένα βήμα πίσω από τους Android κατασκευαστές.

Πληροφοριακά, μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε τρείς νέες συσκευές iPhone, ένα αναβαθμισμένο iPhοne X, το φημολογούμενο iPhοne X Plus και ένα φτηνότερο μοντέλο iPhοne SE 2.

Οι ελπίδες μας για τα νέα μοντέλα iPhοne είναι να προσφέρονται σε χαμηλότερη τιμή και χωρίς την εγκοπή της οθόνης που υιοθέτησαν οι περισσότεροι κατασκευαστές Android smartphone για τις πρόσφατες κυκλοφορίες τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS