ΑρχικήinetΤα Windows 10 τρέχουν πλέον σε 700 εκατομμύρια συσκευές

Τα Windows 10 τρέχουν πλέον σε 700 εκατομμύρια συσκευές

WindowsΗ Microsoft χρησιμοποιεί συνήθως το συνέδριο προγραμματιστών Build, για να ανακοινώνει νέα που έχουν σχέση με τα Windows. Και η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατάφερε να προσθέσει άλλες 100 εκατομμύρια ενεργές συσκευές.

Τώρα, πάνω από 700 εκατομμύρια συσκευές τρέχουν σε Windows 10. Αυτή είναι μια αύξηση της τάξης των 200 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τους αριθμούς που ανακοινώθηκαν κατά το προηγούμενο συνέδριο Build.

Τα Windows 10 έφτασαν τις 600 εκατομμύρια συσκευές τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο η Microsoft απέχει ακόμα 300 εκατομμύρια συσκευές, από τον υπερβολικά αισιόδοξο στόχο του ενός δισεκατομμυρίου συσκευών μέχρι το 2018, τον οποίο είχε βάλει η εταιρεία ως στόχο, όταν κυκλοφόρησε τα Windows 10.

Η εταιρεία, που έχει σαν επίκεντρό της το cloud, αποκάλυψε επίσης τα νούμερα για το Office 365, που τη βοηθάει να κερδίσει περισσότερα χρήματα από ποτέ.

Ο αριθμός των ενεργών πελατών αυξήθηκε από 120 εκατομμύρια τον Οκτώβριο του περασμένου έτους σε 130 εκατομμύρια, με ετήσια αύξηση 30%. Η Redmond στοιχηματίζει επίσης τώρα στο πιο πρόσφατο Microsoft 365 subscription, για το οποίο δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα στατιστικά στοιχεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS