ΑρχικήinetΗ Google θα βελτιώσει τα gestures τύπου iPhone X στο Android P

Η Google θα βελτιώσει τα gestures τύπου iPhone X στο Android P

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών I / O 2018, η Google ανακοίνωσε το δεύτερο developer preview του Android P. Η εταιρεία παρουσίασε μια μεγάλη λίστα με νέα χαρακτηριστικά, που έρχονται στο πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο. Ενώ πολλά από τα χαρακτηριστικά αυτά τροφοδοτούνται από AI, ένα από αυτά είναι προφανές ότι αντιγράφηκε από το iPhone X. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα gestures.

Android

Σε προηγούμενο άρθρο μας, έχουμε ήδη περιγράψει τον τρόπο χρήσης αυτής της λειτουργίας. Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα κουμπί στην bottom screen για να σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο πολλοί είναι οι χρήστες, οι οποίοι έχουν χαρακτηρίσει αυτή τη λειτουργία ως ανοργάνωτη και όχι τόσο προσεγμένη.

Ως απάντηση σε αυτές τις αναφορές, ο Dave Burke του Android team, δήλωσε ότι το σύστημα πλοήγησης του Android P θα λάβει ορισμένες “αναβαθμίσεις” σε ότι αφορά την χρηστικότητά του, στις μελλοντικές προεπισκοπήσεις.

Σύμφωνα με το Android Central (Via XDA-Developers), ο Burke χρησιμοποιεί ήδη μια νεότερη έκδοση του Android P με ένα βελτιωμένο gesture system. Ωστόσο εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Το iPhone X αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία των smartphone, σηματοδοτώντας τη δέκατη επέτειο της εμβληματικής συσκευής της Apple. Παρουσιάζεται με μια οθόνη OLED σχεδόν χωρίς πλαίσιο, και περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες όπως το Face ID, το οποίο χρησιμοποιεί την αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα και έλεγχο ταυτότητας. Το iPhone X διαθέτει επίσης σύστημα διπλής κάμερας που ενισχύει τις φωτογραφικές δυνατότητες, προσφέροντας εκπληκτική ποιότητα εικόνας και εφέ βάθους πεδίου. Επιπλέον, το ισχυρό τσιπ A11 Bionic του εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και αποδοτικότητα. Αυτή η συσκευή έθεσε νέα πρότυπα για το τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες από ένα smartphone, συνδυάζοντας την καινοτομία με την κομψή σχεδίαση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS